Fb chatt med blåå teeeeext!

Vi.är.mobbade.okok?

- Afrin ♥

-

Shooo breeeee!
Tänkte passa på att blogga för jag har sjukt tråkigt just nu

Fick just nu reda på att min kompis Hanna & Nadja ska va ute o aa....
Såå jag ska vara ute med dom nu!

Ses senare! ♥

- Afrin

Hemma nu!

Tjaa bloggen! är hemma nu från skolan. Det första jag hörde när jag kom här var " Vi ska flytta, Tahmin! " allså ska vi flytta till en lägenhet i maj eller juni :'O Jag blev skit chockad, asså jag kommer sakna sjukt mycket den lägenheten jag bor nu, jag som föddes här och allt :/ Men jag är väl lite glad? :) haha. Men är lite sur också. Okej jag var i skolan idag och vi har påsklov nuuuu! yey. Men i alla fall efter skolan så pratade vi med massa random peoples jag Afrin , Suppa. aja orkar inte berätta mer haha :) men sen så åkte Afrin till stan skulle också göra det egentligen men jag fick inte :'( Och Suppa gick hem , sen när jag höll på att gå hem helt forever alone så ropade Suppa " Taaaaaahmiiiiin, Taaaaaahmiiiin " sen jag ba " wtf? " och det var Suppa som sprang efter mig för hon tappade sin mobil någonstans så jag var tvungen att följa med henne ochh leta efter hennes mobil i skolan, aja hon hittade den inte för den här hos Afrin.

Okej måste snart packa mina kläder och sånt och tandborstar för jag ska åka till mina kusiner och sova över. För att det är några kusiner/ släktingar från England som kommer hit och sånt. Sååååå jag tror nog inte att jag kommer kunna blogga över helgen? :) men vi får se ett litet inlägg jag kanske gör på helgen om jag hittar internet hos mina kusiner? Men hur som helst måste fixa mig och sen ska vi åka iväg .. Hejdååå!

Ha en bra helg! :*



/ Tahmin

Bra eller Dålig? bestämmer ni själva/ Suppa <3


Random

Haha, hej bloggen! sitter just nu i vardagsrummet och chillar ska kanske kolla på teven :) Okej var ju i skolan idag och vi hade nationella provet på matten , det var skit svårt :o. På svenskan idag på skolan så satt jag bredvid Afrin och vi typ garvade och sånt och hade våran cp-knas-humor hahaha. Och jag hade typ fett tråkigt och började rita rumpor och skrev ( prutt ) Och nu kommer det .. värsta .. kanske inte värst men o.O Whatever nu till saken, jag ritade typ stora boobies HAHAHAHH.. Och jag visade det till Afrin och hon började garva inombords och jag visade det bara för Afrin. Sen så typ råkade en kille i våran klass typ råka se det, fett piiinsamt! asså omg har bara lust att döda mig själv men det var kul :3 men han tror nu säkert att jag är en pervers och är skum .. :o Men i alla fall sen så sa min dumma lärare att gå och sitta på min plats för att jag var skum. Och då började typ den hära killen i min klass garva och blev fett röd i ansiktet? ASSÅ omg jag gör aldrig om det där igen HHAHAHAHAHAHHAHAAAAA...HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA DÖÖÖÖÖÖÖR


ok

/ Tahmin

Godnatt !

Hej kom typ ut från dushen för en timme sedan? Aja känner mig i alla fall lite frääääshare nu :') Okej men jag hann lixom inte träna på mina engelska glosor och spanskan blabla så nu måste jag göra .. fyfan vill ju sova snart.. Men aja klockan är snart halv tio så måste nog gå och sova nuuu! Hejdå alla ska träna på mina fitt glosor -.- haha ..

/ Tahmin



Hittade ingen annan bild men.. men.. vem bryr sig?

Tagga till dushen

Ska hoppa in i dushen nu, sen måste jag plugga. Måste träna på engelska glosorna och spanska glosorna åååhh jobbigt hoppas jag hinner allt det däraa då .. men nu måste jag gå och dusha känner mig som en kossa så mm


gammal ..

/ Tahmin

Bara för att jag har tråkigt ;)

1. Är du singel? - Njaa.
2. Är du dum - Haha nej?
3. lakrits eller choklad?- Jag tar nog chocklad! Men lakrits är också skit god :)
4. Röker du? - Nej, absolut inte ..
5. Fullständigt namn - Tahmin Samia Muntaha Chowdhury
6. Födelsedag - 8 mars :)
7. Är du helsvensk? - Inte direkt, men jag är född här
8. Om inte - vad är du? - Min bakrund är bengal :)
9. Vem ringde dig senast? - Afrin. tror jaa
10. Vem smsade dig senast? - Suppa
11. Vem kramade du senast? Afrin elr Suppa tror jaa
12. Vem pussade du senast? - Ingen
13. Vem var du tillsammans med senast? - Öh. vill inte säga namnet No!
14. Hur är relationen till ditt ex idag? - Ingenting? Vi har glömt varandra?
15. Roligaste personen du vet - Afrin :) fast det finns ju flera som Suppa, och Sara och blabla.
16. Vem träffade du senast & vart någonstans?- Afrin. I gatan när hon tvingade mig att följa med henne till Valsätra ..
17. Ögonfärg- Typ ljusbrun?
18. Vem såg du senast?- Lakk, Dodo Shombola!
19. Har du någonsin förlorat en vän? - Asså förlorat som dött eller nått? så nej. Men lixom tappat kontakten och sånt ja.
20. Din musik smak- Yeeeeeeeeeeah bästa ;) men också lite rendum som ingen kommer fatta o.O
21. Vad har du på dig just nu? - Leggings och tunika, och en bulle i huvudet :3
22. Vad åt du senast? - Glass
23. Vad drack du senast? - Vatten
24. En vacker person - Hmm, typ Bella Thorne. Men det finns många, som Beyoncé. Och mina kompisar, så är fanemej alla vackra!
25. En snäll person - Vet inte, men typ Mahima :)
26. En gullig person - No coment
27. En jobbig person - Afrin .. -.- hahaha
28. En konstig person - Afrin och Suppa, men asså om jag ska vara ärlig så är jag konstigast av dom :3
29. En med magrutor- HÄHÄHÄHHÄ, jag känner två personer som har det! :D Fast tyvärr kan inte säga namnet på dom. Okej jag ger er en ledtråd , en går i min klass och den andra går i min paraell klass elr vad det nu hette. Så aa :)
30. När skrattade du senast och varför? - Idag, på talangjakten i skolan för att det var roligt :')
31. När grät du senast och varför? -  Lakk idag av glädje!
32. Vill du ha ditt ex tillbaka? - NO!
33. En du saknar- Jag vet inte.
34. Ditt humör just nu - Snurrig :s
35. Hur många vänner har du på facebook? - 202 vänner :) problem?
36. Hur många av dem är tjejer & hur många killar? - Fan vettja, lixom jag räknar inte hur många tjejer/killar det är.
37. Har du skilda föräldrar?- No!
38. Hur många syskon har du?- En broooosha
39. Din favoritfärg- Lila, Vit , Röd , Blå , Grön , Rosa , lite svart , Turkos.
40. Nån du vill träffa- Ingeeeeeeeeeeeen! vill vara ensam! No!
41. Äckligaste du vet- Mat hahaha venne vrf asså börjar äcklas av det sen jag var sjuk :s konstigt..
42. Godaste godiset- Allting förutom dom godis som har mycket socker påå euw -.-
43. Godaste läsken- Coca cola!
44. Har du någonsin brutit mot lagen?- No!
45. Är du kär just nu?- No!

Dååååligaste vädret -.-

Ouufff ush asså. Det regnar ute  .. fett painigt! Ja men okej nu ska jag berätta om min dag idag. Först så vaknade jag och gick till skolan såklart, sen så blablabla Och juste vi hade ju religion prov idag och det gick väl bra för mig :/ Okej men över till dagen nu! I skolan så ade vi talangjakt och det var såååååhääääääär roligt HAHAHAA.. Jag Suppa, Afrin , Hanna.e var tvungna att stå och titta på scenen för alla platser var redan lediga . Det var ju jätte många elever. Okej men somsagt asså HAHAHHA våran lärare skämde ut oss faan HHAA :D men det var ju roligt. Asså typ alla lärarena ( nästan ) och rektorn dansade till Dannys låt Amazing faaan asså det var värsta partyt ala skrek mäst viiiii! asså vi skrek så mycket och skrattade tills vi nästan grät och våra mascara rann typ HAHAHA.. Men aja den rätta personen vann på talangjakten tycker jag i alla fall haha det var en kille som vann, han typ dansade fett roligt HAHAHHA! Och sen så kom typ en tjej på andra platsen? och en kille som kom till tredje platsen. I våran klass var det några som dansade asså det var typ en grupp, och dom dansade faktiskt jätte bra :) Jag tycker att dom borde komma trea eller tvåa. Asså det var fett kul på talangjakten i skolan, hihi. Okej efter talangjakten så gick vi upp till våra skåp och några åkte hem, och dom som gick i högstadiet hade typ lektion? Aja Suppa gick hem. Och fyyyyyfan det regnade dåå! Och jag och Afrin, Hanna.e och några åkte bussen till Gottsunda Centrum. Eller nej rättare sagt så åkte Hanna.e bussen hem, och jag och Afrin gick te Gottsunda. Och sen gick vi till våran hemspråk och sånt. Sen när vi slutade hemspråken åkte Afrin bussen till Valsätra igen, och jag gick hem :) Heeeejdååå!


/ Tahmin





Godnatt bebisar!

Haha tänkte bara göra ett " godnatt inlägg " nu bara för att jag har tråkigt. Asså usch jag orkar värkligen inte att vi har prov imorgon .. men aja det är bara ett prov. Och jag har värkligen inte tränat sådär jätte bra idag varken jag eller Afrin :/ Asså just nu ser jag så fuuul ut asså åh :s Har inte gjort någonting nu, inte packat väskan till skolan imorgon eller fixat nått sån känner mig som en nolifer. Men aja ska gåå och plugga tills jag somnar nu då istället . vi får se hur det går imorgon för mig :')



/ Tahmin

...

Sakna inte de personerna som valt att inte sakna dig. För låt deras problem vara deras egna och lägg dig inte i. För om du är en bra person så kommer de fatta vad de just gått miste om, och vilja komma tillbaka...


/ Tahmin

Skolan e jobbig ..

Hej bloggen! sitter just nu och gör ingenting? Det enda jag gjorde idag var skolan och så inget mer speciellt.. gjorde typ ingenting idag efter skolan åååååh orkar inte :( Är hemma nu med lillebruuur ^^ såå .. aa ska nog gå snart och leka med honom elr nått? haha gullis :) Okehhh vad ska jag blogga om nu? joo jag har religion prov imorgon om abraham blabla skit hahaha så måste träna på den riktigt håårtt! Men jag har pluggat den igår kväll tills jag somnade så jag kommer nog att bli bättre på provet :) Men hur som heeelst, måste gå nu ska plugga ..

Heeeeeejdåååååååå!




NOOOOOOOO...

Min fucking dag är förstörd av en fucking person!
Asså förlåt men har damp..
De blir inge bloggande mer idag från mig för .... fucking.... aja.

Lycka till på Nationella provet i matte imorgon alla 6or! Godnatt! ♥




Godnatt!

Har pluggat nu religion, så jag tror nog att det kommer gå typ bra på onsdag ? men vad vet ja måste plugga vidare mera imorgon så jag känner mig säker. Ouuff asså det känns som om jag inte har pluggat tillräckligt bra, så ska nog gå och lägga mig i sängen och plugga i mitt rum istället. Pallar inte med tisdag imorgon åååh fysik ochh biologi .. -.- döööööda miiiiiiiiiiiiig!! Men aja heeeejdåå gullisar :D


/ Tahmin

Palla ..

Ouuff oufff. Haha men i alla fall asså jag pallar värkligen inte att göra mina läxor .. -.- men om jag måste så måste jag. Har religion prov tills på onsdag så måste värkligen PLUGGA PLUGGA PLUGGA! så jag får ett skit bra resultat. Och sen har jag spanska glosor tills på fredag så måste värkligen bli duktig nu :) Och fyfan .. vi har nationella matte prov på torsdag igen :( tråååkigt . Men aja ska plugga nuuuu Heeeejddåååå!

/ Tahmin

Dagen idag :)

Hola! bloggen! förlåt för att jag inte har bloggat sen jag var sjuk .. men haha asså jag var sjuk i en vecka man ba lixom bli frisk snart ;) men haha okej nu ska jag berätta lite om dagen nu. Först på morgonen så vaknade jag klockan sju, asså jag kunde inte sova så bra inatt :s fyfan asså jag vaknade hela tiden och tänkte på massa läskiga hemska saker.. Så jag var tvungen att gå upp och jag sov i ett annat rum där jag tryggdes bäst :) Fast jag kunde ändå inte somna. Idag ska jag sova tidiiigt!! Jag måste det. Måste fan skärpa mig. Okej men nu berättar jag om dagen vi hade ju sovmorgon idag fast jag vaknade tidigt och blablabla. Sen gick jag hem till Suppa i valsätra pallade inte åka buss hahahaa svär fett drygt att vänta på bussen :( Jag råkade gå lite vilse när jag skulle hem till henne haha :s knasigt. Men när jag var där, så satt Afrin och Suppa framför teven och kollade på bolibompa .. -.- HAHAHHA! asså dom pratade om spermier och äggstockar och sånt på bolibompan man ba okej? Men hur som helst vi fixade oss och bytte om kläder där hemma hos Suppa, Och jag fick ha hennes shorts och sånt. Sen när vi har plattat och sminkat och såntdära så gick vi mot idrotten i skolan och vi kom lite försent :s.

Sen efter skolan gick vi ochh spelade chack elr vad det nu hette .. Asså det var skit stort chack den låg typ i gräsmattan ? Och vi visste inte hur man spelade HAHAHA.. så vi typ failade. Sen kom det typ några killar och ba " Vi kan visa er hur man leker .. " sen vi ba " okej, det är lugnt"  Asså fett töntigt att leka chack :s men hur som helst sen efter att vi garvat och lekt med dom hära killarna, så drog vi hem till Suppa och bytte om. Och satt vid datorn och gjorde typ en " One true media " grejsimojs :) Sen efter att vi varit hemma hos Suppa så drog jag och Afrin hem.

hahaha ush ush den är gammal .. :s
/ Tahmin

NO!

Comic - Troll Brain

Hahahah , äkta jag & Suppa :'D

Comic - Friendship.

Don't judge me by my past, i don't live there anymore

Jag suger verkligen på att blogga!
Har inte bloggat på tusen år men nu börjar jag igen .. tror jag ;)
Okeeeeeeej , vi tar dagen igår då ?

Jag var hemma hos Hanna.S med Hanna.E och vi kollade på pretty little liars länge! Yeaaaah! ♥
Sen så åt vi där och så snackade vi lite o dom jävlarna facerapeade mig.

Haha de va dagen igår och idag har jag inte gjort något och imorgon är det skola. Fuck.
Hoppas Tahmin kommer imorgon! Hon måste annars... Dedu.


NO!


Pingu i bögskolan!


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH JAG ORKAR INTE MER , HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHSHUHDUHUSJHU
PIIINGUUU PARODIIIIIIIIII
ANDAAAAAAAAAS!

ok.

Pretty little liars hela dagen lång!

Heeeej! Ville bara säga hej och förlåt för att jag inte har bloggat! Min internet har vart cp den senaste tiden och .... jävla comhem .. Men istället för att dampa så kollade jag på pretty little liars typ hela dagen/kvällen efter skolan! Har sett typ mer än 10 avsnitt nu ... Asså ni borde kolla , skiiiiiit bra & läskigt och sjukt spännande! Hahah okok , internet kommer krångla igen men ha en bra helg! ♥ / Afrin ♥

Älskar sminket!

/ Tahmin

GLAD FREDAG ^^ / SUPPA


Sjuka jävlar

Hej sötnosar! haha ni alla läsare är säkert friska .. Och jag är fortfarande sjuk :'( Asså jag trodde att jag skulle kunna gå till skolan idag men det blev inte så :) Men jag är på väldigt bra humör. Ska nog kanske gå till skolan imorgon .. :) Och Afrin är också sjuk typ? hon är typ hemma och har ont i huvudet , Men vi planerade att vi skulle chatta med varandra på morgonen och blablabla. / Tahmin

Nämeeeen hejsaaaaaan alla läsare! Det är jag.. Afrin! Haha ni tror säkert att vi är typ hemma hos varann elr ngt?
Men nej vi gjorde en grej haha! Ok. Jag & Tahmin sitter o chattar och jag kollar lite på pretty little liars :)
Hahahahah , vi kollade på gamla bilder.. Jag sväär såhääääär... euw...
Tillbaka till dig Tahmin 
/ Afrin

Okeeej jag har inget att säga men heeeejdååååååååå <3 / Tahmin

Jak gå hem / Dodo

Dodo, gå härifrån! / Afrin

No! / Tahmin

Äkta jag...

Comic - True Story

Hahahahha!


I'm not beautiful like you, i'm beautiful like me

NO!
Okejjjjjj , okok ..... okejjjjj! ok

Men seriöst jag har inget att berätta om haha ?
Dagen idag har vart helt okej faktiskt fast en liten person saknades.. och de va Tahmin.
Janiii vii saknar henne skiit mycket! Men hon ska te skolan imorgon.. fast det ska inte jag :(
Jag har fett ont i huvet & typ ont i halsen ? Pallaaaaaa!

Men aja idag så slutade vi 11.20 :)
Fast jag & Suppa åt juu lunch så aa.... Sen gick vi hem te Suppa och chattade med Tahmin och webbcamade elr vad man nu säger och allt! HAHAHA... jeffla Tahmin skrev vad vi gjorde..

Jajaaaaaaaa, ha de braaaa! ♥

Comic - Pepsi


Snart frisk som eh blumma den , som kommer från zum zum vatten! :D

HAHAHAHAHAAA.. Okej men hejsan allihoppa! Jag känner mig lite bättre idag i alla fall :p och jag känner mig också frisk och jag vet inte hur jag kommer må imorgon? :o men i alla fall jag hoppas HOPPAS HOPPAS HOPPAS! På att jag kan gåå till skolan imorgon föör jag vill verkligen det :'D . Men hur som helst jag snackade med Afrin och Suppa på facebook och vi snackade genom webcam och dom typ skrek venne vad och ba " Kom till skolan imorgon , vi saknar dig! " sen var dom fett hyper och allt dom ... eller nej det kan jag inte säga HAHHAHAAHAHA.. ! :'D elr okej dåå men dom visade sina rumpor och jag kunde inte hålla för skratt jag ba " åååååååh " det gjorde min dag .. hahah :) Men i alla fall jag var i bocentralen idag, dom undersökte min öra :3 och dom tog blodprov och sånt man ba " aj " Men det gjorde inte ont ? men jag är rädd för sprutor :'o Men aja asså jag seer feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeett fuuuuuul ut just nu, såååhääääääääääääär fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul! Asså måste dusha snart och fixa mig till skolan imorgon , om jag ska dit men jag hoppas det i alla fall :'D


Jaaa, just nu ser jag precis ut såhäääääär! ....
/ Tahmin

Dagens diss!

Jag dissar ....
( Asså jag tycker att den suger värkligen! Ettan i alla fall jag laddade ner den igår och såg den oc jag lovar er jag höll på att somna hela tien och jag fattade inte ett dugg ... Asså jag har ju växt upp med Harry Potter filmerna och sånt , och jag har gillat dom sen jag var liten. Fast Dödsrelikerna är inte så bra :( dom andra Harry Potter filmerna är skit bra! :) Och jag vet inte hur tvåan är men aja :/ )
/ Tahmin

Sorry

Asså jag pallar inte att vara sjuk längre. Det är sjukt jobbigt! -.- Och förlåt för att jag inte har bloggat men jag hade feber igår och jag orkade värkligen inte att blogga! Och jag får inte gå till skolan imorgon :/ Hoppas jag kan komma på torsdag... Asså när ska jag bli frisk egentligen? Men asså om jag ska vara ärlig så är det ganska skönt att vara hemma :) Och så har jag dessutom missat nationella provet på matten, men jag tror att man får göra den efter att man blivit frisk? tror jag. Men aja ska plugga snart engelska glosorna bara för att ... Men aja orkar inte blogga mer jag försöker att ta hand om mig nu! Tills jag blir frisk ska jag nog blogga lite mera. Hejdååå
/ Tahmin

I'm back on track!

Wiihoo känns skönt att få blogga igen!
Fast jag har ju typ inget att blogga om ?

Okok.. Tahmin har redan skrivit vad som hänt på morgonen så jag kan skriva vad som hänt efter skolan?
Jag & Hanna.E gick hem till Suppa! Egentligen skulle jag bara dricka vatten men vi gjorde värsta vet inte vad...
Vi skrämde varandra & vi typ gjorde några grejer med Suppas kaniner & Suppa och Hanna tog alltid min mobil och försökte knäcka koden -.-
Treflikt.

Okeeeeeeej, här är en video när en av Suppas kanin (Bamse) spelar piano!


Neeeeeeej , kaninen blir inte hörselskadad & neeeeej , inte direkt djurplågeri
De är hennes kanin och hon gör ju de försiktigt?

Jajaja, ha så trevligt! ♥
Själv har man nationellt prov i matte imorgon...




Fml ...!!

Jaaaag är fucking sjuuuuuuuuuuuuuuuuk!!! jag är trött och less på allting och jag har varit fucking gnällig idag heeeela jävla dagen. Nu är alla i skolan men kbry palla skolan okej jag kommer missa nationella provet på matten och läxor. Men assåååååå åhhhhhhh fuuuuuuuuuuuuuuck myyyyyyyyyyy life! Okej nu kollar jag på top model i tv:n men nu ska jag berätta lite om min skit dag -.- Jo först vaknade jag som en händi, och jag var fett gnällig vet inte vad asså hela min familj är sjuk!! Dom smittade mig åååååhh! -.- Har ont i nacken vet inte vad och hela kroppen och är förkyld och ont i halsen jag säger bara FUUUUUUUUUUUUUUUCKKKKKKKINNNNNNNGGG SJUKDOM! JAG ORKAR INTE HHAAAHAAHHAH ASSÅ ? Men aja Afrin kom hem till mig på morgonen klockan 8 tror jag ? Sen så fixade vi oss lite, och jag kunde ju inte bada för att jag är sjuk -.- Och sen väntade vi på att Suppa skulle komma och det tog 10000 år för henne att komma. Hon kom lite vilse och sånt hon visste inte vilket nummer mitt hus hade, men vi kontaktade henne på mobilen och sa det och blablabla :/ Sen var hon framme hemma hos mig och då gick vi ut , vi gick till Gottsunda centrum där vi skulle bada oc såklart satt jag som en händi och tittade på när alla badade och hade kuuul -.- ! Sen så när dom jävlarna hade badat klart så fixade vi oss, och plattade håret blablabla sen så gick vi och köpte två chips en pringles och en påse med chips. Sen gick dom till skolan ochh jag gick hem för att jag mådde jätte illa! :'( Seriöst asså har bara lust att döda mig själv!!!!!! Men ska gå tillbaka till min sköna säng och titta på en fucking film!! ( sorry för svordomar :)  )



( Har bildbrist -.- )

/ Tahmin ..

Partaj och Pretty little liars! :)

Hej bloggen! Sitter just nu i vardagsrummet, haha jag och Afrin började spela habbo klockan 7 vi ba weehoo man ba ( kbry ) men aja vem bryr sig. Idag har jag typ inte gjort någonting idag ? Bara varit hemma och lekt -.- haha lekt det låter lite barnsligt men aja. Jag typ gjorde såna saker som barn brukar göra " rita, läsa, måla, leka " men aja på morgonen så kollade jag på Pretty Little Liars! omg vill värkligen veta nu vem A är .. :) men i alla fall det är reklam nu på teven så snart börjar partaj haha :) Sen efter det måste jag äta och sen packa lite grejer till imorgon för vi har bad :) Hoppas det blir bra ? Och imorgon kommer mina brudar hem till mig Suppa och Afrin såå aa hejdååå!



/ Tahmin

Godnatt!

Hej, tänkte göra ett inlägg till. Men aja är fett trött asså klockan är typ halv ett på natten ? bara jag som är vaken här :'( stackars mig. Men i alla fall hela dagen har varit en nolifer så imorgon kommer jag nog att skaffa ett liv .. åååh jag orkar inte mer hahaah är så uttråkad! Nää imorgon ska jag faktiskt göra något!!! Hejdååå!



( gammal bild, men aja )

/ Tahmin

Jeans <3

/ Tahmin

Vill ha !

Allt det här kommer från Lindex :) <3




Den första jeansen är från Gina Tricot, och den andra är från Jc :) <3

/ Tahmin

hahaah nolifer!

Hej bloggen! har en fett tråkigt helg.. gjorde typ inget speciellt idag, men imorgon söndag så skulle vi egentligen ha gäster hemma men det gick inte för en grej. Så det blir nog nästa helg kanske eller nått ? eller jag vet inte. Men i alla fall jag och Afrin var helt nolifer vi typ började spela habbo nu haha ? för att vi hade tråkigt, vi ville ragga killar där och bli populära och sånt ? hahahahahaha. Men hon loggade ut den där jäveln, men aja vi garvade skit mycket haha. Men i alla fall gör typ ingenting nu :/ Jag känner mig sjuk vet inte varför ? fast jag har inte feber, asså ååååh palla. Jag måste göra någonting imorgon :) fett tråkigt att bara vara hemma och ligga i sin säng och läsa tråkiga böcker vet inte vad -.- Har ont i huvudet , och hade näsblof idag typ? asså fyfan. Och på måndag har vi simning på gottsunda badet man ba " Okej " asså jag bryr mig inte så mycket om att vi ska bada på måndag -.-´ Jag kan ju redan simma bra? fett painigt.. Men jag ska i alla fall komma till skolan såå :) Men jag vet inte om jag kan vara med .. lixom pallar inte ..



/ Tahmin

Palla blogga :(

Orkar inte blogga när de inte finns något att blogga om!
Shiiiit , palla jag börjar nog med en liten bloggpaus?
Alltså bara jag! Inte Suppa elr Tahhe :)

Okok , idag så var de skola som vanligt!
Haha sista lektionen har vi ju bild & typ vi skulle göra en grej men de misslyckades.. vi får se nästa gång! ;)
Sen när jag kom hem typ klockan 5 sen så ringde jag & fråga Hanna.E om vi kunde gå te biblan för jag var tvungen att lämna tusen böcker! 2 påsar med böcker.. typ 30 manga-böcker :/
Men vi åkte till stadsbiblan som ligger i stan & vi lånade och lämnade & sen så köpte vi lite chips och sen stack vi hem!

Det var dagen, ha en trevlig helg! ♥




fett jobbigt ..

bajs korv. Är hemma helt forever alone vet inte vad jag ska göra är hungrig så ska kanske gå till köket och kolla om det finns något gott. Asså fick inte åka till elgiganten idag -.-' asså omg pallar inte göra någonting hemma helt ensam på teven är det fett tråkigt också. Ska nog kolla på någon film ? Hoppas mamma eller pappa köper någonting till mig när dom kommer hem :') Om inte får jag damp! q3w4iuosdfijsiddjijsid ererftg </3 haha skoja men är fett uttråkad och jag fattar inte vad jag skriver ? ska lyssna på musik nu sååå hejdåååååååå!



/ Tahmin

Tagga till skolan!

Hej! bloggen sitter just nu i vardagsrummet och kollar på bigbrother och äter en macka, ska snart fixa mig och sedan kommer Sara hit och sen ska vi ta bussen till Valsätra och jag kanske ska dra hem till Suppa :/ Jag vet inte asså .. men om Afrin är i bussen allså om jag möter henne i bussen så ska jag fråga henne om vi ska till skolan elr hem till Suppa? Men aja heeeejdååååååååå :)



/ Tahmin

Eyes never lies

Tjena mellan bena! haha men hur som helst kom hem från skolan typ för 30 minuter sedan ? shit klockan håller på att bli fem. Nu ringde någon i telefonen, men aja haha. Har varit i skolan idag som vanligt har inte gjort något specielt bara skolan. Aja vi hade typ ett svenska diagnos ? haha det var fett painigt jag trodde det skulle vara lätt men det var såhär kompicerat. Men aja snart måste jag plugga spanska för jag har prov imorgon -.-' Och sen måste jag plugga glosorna till engelskan, jätte kul ? :) aja ska snart gå och äta något är skiiiit hungrig :/ hoppas jag får åka till elgiganten eller media markt med Sara! för jag måste ju få min ipad eller något liknande :) jag har inte fått än ..

Heeeeejdåååååååå!



/ Tahmin

Bloggen behövde lite skämt... :D

Comic - No, thats not my name.

Hahahhaha .. okok!

Icon

NO! NO! NO!

Har ingeeet att göra ska sova snart, trevliigt!
Kanske lägger in lite skämt elr ngt senare , men jaja vi får se!
Juust nu så chillar jag och hahahahahaha .. gör en roliiig grej! :D

HAHAHA , den är från Tahmins dator?? Hahahaha trevligt trevligt!


More pictures! :)


Pictures!

haha, bilderna är från idag när vi var i stan med klassen :)




/ Tahmin :*

Dagen idag :)

tjöö brää vad händer jauu peace breee, haha men aja sitter just nu och bloggar, och är inne på facebook och sånt och laddar upp bilder hit och dit. Ni kommer få några bilder snart ;) haha men i alla fall nu ska jag berätta om dagen idag. Jo som sagt på morgonen så åkte jag buss med Sara till Valsätra sen gick hon till skolan och jag gick hem till Suppa, och typ alla var där ? hahha typ Afrin, och Hanna.s var där haha " alla " men aja vad konstig jag är ? :s men i alla fall sen så sminkade vi oss och fixade vi oss där skit länge. Och sen när vi skulle till skolan så var vi 10 minuter försenad till min och Afrins, och Suppas lektion men Hanna.s gick till sin lektion i sin klass. Men aja vi hade typ inga lektioner men vi hade typ " shysst framtid " grej så det enda vi fick göra var att sitta och lyssna, vi pratade om droger, mobbing , och sånt dära som man inte får göra blablabla. Men sen typ åkte vi till domkyrkan med klassen. Och det var fett läskigt typ? haha jag och Afrin garvade 24/7 och Suppa sa massa roliga saker så vi alla började garva så mycket haha. Men sen efter det så åkte vi alla bussen tillbaka till valsätra i skolan. Och jag pallade egentligen inte ha hemspråk men aja så jag och Afrin åkte bussen till Gottsunda Centrum , vi gick till Willys och köpte nappar (godis) såklart :) sen gick vi till Gottsundaskolan där vi har hemspråk! jaaa.. det var dagen idag och nu måste jag säga hejdååå!



/ Tahmin

NO!

Skit i rubriken & jag har ingen aning om varför jag inte bloggat idag
Pallade nog helt enkelt inte
Janii vad ska man blogga om??
Snart ska jag iallafall gå och lägga mig & chatta på skype via mobilen. Palla sova.
Men kommer nog inte kunna sova för jag.. är rädd för typ allt.. asså jag svär jag hatar min fucking rädsla!
Ni kan få ett litet skämt som Tahmin Chowdhury berättade typ igår för mig & Suppa!

- Banta din tjocka jävel!
- De går i släktet.
- Ingen i din släkt går?

Asså de va bara typ vad ska man säga?.. Sammanfattning elr vad de nu kallas..?
Eller vadfan vet jag , haha är helt förvirrad idag.
Iallafall, godnatt! ♥




Ska tagga ut nu!

Skinjacka- Only
Kofta/tröja - Gina tricot
Byxor- Lindex.. fast dom inte synns så bra..
Men aja hejdå måste dra nu har bråttom!
/ Tahmin

Random love! ♥

Tumblr_lzbasqspj31r7769mo1_500_large_large
Tumblr_lwoklfhisg1r7769mo1_500_large
Just-girly-things-just-gril-things-justgirlythings-love-favim.com-313696_large

plugg

haha usch usch, bjuder verkligen ..


Hej! sitter i vardagsrummet och tittar på tv. Och ska snart gå och plugga i mitt rum, måste plugga matte och spanska och glömde engelska bla bla grej i mitt skåp i skolan :( glömde lägga ner den i väskan -.-' haha äkta mig. Men asså måste ta skolan på allvar ändå om skolan kan vara lite bitchig .. haha " bitchig " men aja. Dagen idag var väl som vanligt? var i skolan och sånt, det var heelt okej dag men imorgon kommer det att bli en latch dag ;) vi kommer inte ha några lektioner och vi kommer sluta tidigt tror jag .. Men aja typ snart om tre/ två timmar ska jag åka till stenhagen hos mina kusiner tror jag ? Men aja hejdå ska plugga nu!! :)

/ Tahmin


Trevlig chatt..


fresh

Hej bloggen, Har precis kommit ut från dushen känner mig sjukt fräsh öh hehe ? men i alla fall nu ska jag berätta lite om dagen nu. Okej jag var ju somsagt i skolan som vanligt. allså på måndagar så hahr vi inte så lång dag vi har typ fett kort dag. Okej på sista lektionen hade vi dans men vi skippade det så jag Afrin, Suppa åkte till stadsbiblioteket allså i stan ;) men det blev också ett problem när vi skulle åka buss, haha asså Suppa hade inte busskort så hon blev utslängd 2 gånger! och på första bussen så åkte jag och Afrin vidare hahahahahahaha så Suppa typ sprang efter? haahhha såå hääär roligt vi dog av garv jag ba " hoppa in i bussen!, hoppa in i en bussjävel bara! " sväär alla kollade på oss. Men i alla fall sen så gick vi av bussen. Hatar den dära jävla busschafören så bitchig -.-' hah. Men sen gick vi hem till Suppa och hämtade pengar och sen gick vi in i en buss och då sa den dära gubben som var chaför " det går inte att betala, du har inte vetat det eller? " Sen så gav jag honom typ en diss jag typ sa " Men hallå!? hon kanske inte vet det, hon ska inte betala nästa gång.. herregud! " Och då fick Suppa komma in ääänntliigen! -.- Vi var i stadsbiblioteket i typ 1/2 timmar och jag och Afrin satt i en liten soffa eller stol och garvade och bråkade vet inte vad, hahaha. Men sen gick vi och då träffade vi Hanna.s på stan. Sen så åkte vi bussen till Ekeby vi stannade där istället. Och jag och Afrin hittade en ica vagn mitt i vägen HAHAHAHAHAHAHAA och vi började åka på den för vi orkade inte gå till valsätra HAHAHAHAH så vi turade om att skyssa varanndra. Tänk att jag har så dumma idér som börja ta ica vagnen och skyssa Afrin höhöhöh .. men asså det kom typ en import kvinna och ba " kolla på er , kolla på er, alla skrattar åt er . ni är mikket skemmig den " Jag och Afrin ba " ööööh, okej ? " Och Suppa fan lämnade oss HAHAHHAH hon var typ 100 kilometer före oss. Och sen kom det en fitt gammal kärring och ba " flickor, lämna tillbaka är ni snälla det här är ingen leksak " Och jag började få värsta garvattack så vi var tvungna att lämna tilbaka ica vagnen -.-' Och sen den dära kärringen ba " Jag tar den här, tack o adjö! " asså man ba jävla fitt kärringe vi som lämna den för ingenting ? shiit vilken cp dag :s men aja Heeejdåååååååååååååå!

/ Tahmin

Vi delade på ordet kärlek. Jag tog kär, du tog lek.

Nämen hejsan hoppsan lalala.. ok O.o
Som ni kanske vet var jag hemma hos Tahmin!
Hahah, först så satt vi och facerappade varandra skiit mkt!
Sen så kolla vi på typ läskiga videor.. Och seeeeeeen... körde vi anden i glaset '-'
Haha , skiit läskigt! Men vi skrev inte ''a b c d'' osv.. vi skrev ba '' Ja '' och '' Nej ''
Sen frågade vi massa onödiga o roliga frågor , hahahaha
Den rörde sig typ liiiiite! Fast de var jag, asså hahah mina nerver.. jag sitter och skakar som en häändiii!
Men efter ett tag så rörde den siig O.o Liite läskigt.. men aja!
Kommer nog inte kunna sova inatt :'/

Hahah okeeeeeeej det var dagen de!!! Imorgon är de skola, fuck.

Så känner jag mig just nu..



lille katt lille katt vet du att vet du att .. nej du vet inte!


No! / Tahmin
ok / Afrin
Ok serist :3 vi är hemma hos mig och vi facerapade varandra o sånt blablabla, No!! ok e.. vänta/ Tahhmin
HHÄHÄHÄ / Afrin
Vadå hähäh ? / Afrin
Ehh..? / afrin
hehehe / Tahmin
HAHAHA NI KOMMER DÖ OM NI SER HUR TAHMIN SER UT JUST NU!! Värsta bullen.
Det första vi gjorde när hon öppna dörren ... GARVADE .. istället för att säga Hej ? / Afrin
ekta vi vi ba hahaha / Tahmin
okej skriv / Afrin
Hejdååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå! ok / Afrin
okeej hon börja göra värsta! / Tahmin
ok klar ? / Afrin
Hon sitter o skriver de ja säger! / Afrin
gjhrghrghurh ghhhhghhhh / Tahmin
HUÄHÄHUÄÄHUÄHU / Tahmin
ghhh ghhh hähähä / Tahmin
Skriv dör av afrin / Tahmin
HÄHÄHÄHÄHÄHÄHHÄHÄHÄ SERIÖST  / Tahmin
HAHHAHAHAHAHAHAHAHHHAHHHHHHHHHHAAHHAHAHAHAHHAHA / Afrin
eeh./ Tahmin
okokookeeeeeeej/ Afrin
Dumma pojke! / Okänd

Tuggar tudgummi! <3

Haha konstig rubrik men jag gör det just nu helt ointressant men aja ( kbry ) Har städat, städat , städat hela huset och mitt rum och allting och städat min garderob kläderna , vardagsrummet, hallen, och bäddat sängen och blablabla . Fett tråkigt öööööööööööööh dööööö asså shiit orkar inte mer nej nej nej inte skola INTE SKOLA IMORGON! haha vad säger jag ? men aja snart kommer Afrin hon ringde mig så aa hejdå bajskorvar!

/ Tahmin

Ska dra till Tahmins place nu!

Vii bloggar nog senare hemma hos henne? Ha de bra! ♥



(Gammal bild, haha)


Melodifestivals-chatt... (Jag & Tahmin)

Våran chatt när Loreen gick vidare.. osv..




Tjejer, gråt aldrig över en kille.. Tänk på den dyra mascaran!

Godmorgon! Eller kanske inte just nu ?
Vaknade typ 11 och sen så chatta jag lite me Hanna.S på skype & sen började Pretty Little Liars på tv & vi båda kollade.
Dee va skiiiiit läskiigt! Hahah , men aja..
Idag vet jag nt vad jag ska göra! Tänkte ringa Tahmin men mamma sitter o pratar i telen.. mer än 1 timme..
Hoppas hon loggar in så jag kan fråga i chatten dårå '-'
Vackert väder idag här i Uppsala, typ 15-20 plus grader? :D

Okok , har verkligen inget mer att skriva nu , ha de bra! ♥


(Bilden togs i Suppas toiilet xd)


Godmorgon!

blöööööö hej bloggen! e ensam hemma nu och det är fett soligt ute, asso pallar inte göra någonting idag och palla fkn skola imorgon .. men asså hoppas jag får åka till stan idag elr nått sånt? för måste köpa lite grejer :) ÅÅÅÅÅH! det känns som om jag sitter i ett fängelse här hemma vill uuuuuuuuuuuuuuuuuuutttt! ska nog ringa Sara och fråga henne om hon vill göra nått :) så .. hejdå bloggar senare pallar inte mer .. -.-

/ Tahmin


Gammal bild från femman :3

Godnatt!

haha såå sant!<3 men aja i alla fall e skit trött klockan är typ 12? så ska nog sova nu det är bara jag som e uppe nu så sent här hemma :( Men aja vet inte vad jag ska göra imorgon? Kanske Afrin kommer hon frågade idag sååå..vet inte har inte gjort någonting idag FOREVER ALONE! heejddå :(((

/ Tahmin

HAHAHHAHA OMG Eric Saade/ suppa


VINNER! <3 / SUPPA




Hahahahahahah!

Ownage - <p>Friendhey wanna hear a joke?<br>sure<br>two people having sex is a twosome, three people having sex is a threesome, and four people having sex is a foursome.<br>yeah and?<br>now i know why they call you handsome :D<br>FML</p>

True..


Normal fråga?

Comic - Famous people...

Bra låt ;) HAHA, mobba inte! / SUPPA


WALLPAPER (FOR TRIIOS FANS) ^^

WWW.Triios.blogg.se Wallpaper varse och ta bilden den är tillåten <3
BY: Nor, Angie.

Haters Makes Us Famous!

1375389-9-1325708030429_large
64683_335717379807587_225824207463572_919606_2067522778_n_large


Oh, i wish..

Tumblr_lngv81coma1qaodr1o1_500_large
Tumblr_lmft2nyjij1qbgprzo1_500_large
Tumblr_lt39l1pgao1r4amrgo1_500_large

Ni är de snällaste i världen! <3



Gud vad gulliga ni alla var som kommenterade igår!<3  sååhäär snälla :) hann inte läsa alla kommentarer men nu har jag gjort det och jag är så himla glad att ni förstår sötnosar! Åååh jag sprack av glädje när ni kommenterade, jag lovar höll på att darra hela tiden visste inte att någon skulle kommentera :) Hihi sötnosar ni är bäst! fortsätt såååå, ÄLSKAR ER GRYMT MYCKET ni skulle bara veta hur glad jag blev hihi :)

Dagens Låt!

Den e skit bra, och David Lindgren, och Loreen också :) yeey mello idag!

/ Tahmin

Tack till er alla ♥

Vi fick många besökare igår! Fortsätt så, så kmr vi blogga mera! :)
Undrar när vi ska ha frågestund...



Vem du än är som skrev till oss..

Tack fr fina kommentaren :) jag undrar hur länge har du gått i skolan, har inte dem lärt dig någonting? P.S det finns ingen som alla älskar världen består av människor som hatar, avundsjuk, svartsjuk, älskar, dum, snäll jag tar mig inte illa åt om du tror att en kommentar kan såra oss...det hade varit värre om jag vet vem du är. / SUPPA <3

I Like When You Smile, But I Love When I'm The Reason..♥

Inget att göra , det ända jag vill är att Tahmin loggar in nuuuuu!
Liivet går snett hit & dit.
Och så var de ngn idiot anonym som kommenterade & alltiing.. Jag & Tahhe vet nog vem de är!
NO! NO! NO! Ok.. hade tråkigt
Men iallafall, vi fick många kommentarer igår.. tack! :')
Dom dära namnen som slutade med ''Shombola'' det var jag som kommentera, men alla andra var de underbara läsare som skrev! ♥

Idag ska jag nog ba chilla hemma & längta tills mellon börjar för ni vet.. FINAL idag! :D
Vem tror ni kmr vinna ? Jag tror typ Loreen.. elr Danny? Elr David? Men mest tror jag Loreen! :)

Viii ses sen, ha de bra! ♥

Yeeeeeeeeeeeeeeees, Tahmin logga in nyss! :'D




Helg & grejer!

Helg imorgon! Och sen melodifestivalen.. final dessutom! ;)
Sen på söndag är det partaj! Wiihoo! Värsta helgen! ♥


Kort , tråkigt inlägg..
Stay strong! ♥


Jävla hatare! -.- Glädjeförstörare!!!

Pallar inte göra någon fattig " svar på tal " men jag tänker svara på en viss person som inte vågar skriva sitt namn och som tyvärr heter " anonym " oj oj oj ? vågar du inte skriva ditt namn eller? nästa gång kan du väl lika gjärna skriva ditt namn och sluta leka mogen och vadå horor ? vill inte änns svara på DIN ÄCKLIGA FUCKING KOMMENTAR! men tyvärr så tar jag åt mig! -.-' Jävla orre , och vadå " vem leker ni ? " bara för ATT DU ÄR EN LITEN FUCKING ÄCKLIG LITEN NOLLA SOM INTE ÄNNS FICK BLÖJOR NÄR DU VAR LITEN , BEHÖVA KOMMENTERA JUST VÅRAN BLOGG !? vad fuck har vi gjort ? Jävla fitta gitta från vår blogg -.- lixom fuck you! var på fett bra humör sen kom en äcklig " anonym " person och ba kommenterade. Förlåt för att du hatar oss lixom ?  och du sa " skaffa ett liv " borde inte du skaffa ett fucking liv när du sitter och skriver din ÄCKLIGA KOMMENTAR JÄVLA IDIOT! Och att du inte änns skrev ditt namn, jävla orre ! -.- alla ni som kommenterar negativt lämna våran blogg vi vill inte änns läsa era smuts komentarer, jävla störda haters! fattar inte vad som är fel på er ? -.-'  Och ni gulliga läsare ni är fan guldvärda! så ni behöver inte ta åt er! ASSÅ DITT FEGA ÄCKEL HAR LAKK PÅ DIG!  du fattar inte hur mycket jag har lakk på dig!!!
Och du ska inte dömma os hur vi än är. Lämna oss fucking fitta!! Och jaa jag är en stolt bengal :') älskar min bakrund, du har nog svårt att få vänner eller hur !? nu vet jag varför alla dissar dig. Så jag säger bara RÄTT ÅT DIG JÄVLA ÄCKEL !!!

/ Tahmin

Svar O.o


Svar:




Vår normala chatt!


Ny profilbild i facebook :)

Vet att min näsa inte synns, men skit i det får bli så .. :)

/ Tahmin

Videon på när Tahmin blir äggad!


Hahhahahah! Kolla Tahmins face på slutet , fullt av ägg!

Tahmin är hon som har den gråa tröjan & som blir äggad.. de förstår ni väl xd
Jag är den som har rosa väska & äggkartong i handen?
Suppa är hon till sist som säger ''Avbryt avbryt''
Det är vår klasskompis som filmar! :)

Hahah , bloggar senare! ♥


Tahmin 14 år!

/ Tahmin

Bildeeeeeeer!

Bilderna kommer bland annat från hemma hos Suppa, och dom andra två hos mig.
/ Tahmin

BÄÄÄÄSTAAA FÖDELSEDAGEN!

ASSSSSÅÅÅ OMG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!, förlåt för att jag inte bloggade men jag glömde och sånt och är så himla glad för alla som har varit med och typ firat och blablabla ? haha men i alla fall bästa födelsedagen ever! som sagt hade vi äggkastning och video kanske kommer sen asså hela min fucking kropp luktade ägg alla ba " ååååååhhhh " venne vad men aja sitter här nu med Sara har dushat ihjäl mig och sånt jag luktade ju skit mycket ägg. ekta hännndiiii jag var när alla kastade kunde inte se någon varenda jävel asså blundade hela tiden fett pinsamt HAHHAHAHAHAHAHHA nästan typ hela skolan såg mig. Har fått ett par söta örhängen av Sara fett gulligt :') men aja har ätit tårta och blablabla sånt hemma. Ska nog snart få andra massa presenter och såklart ipad yani! <3
JAAAAAAAAG ÄR FJORTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS! <333333333333333333333 kommer aldrig glömma mina minnen och födelsedagen, fan bättre än förra jag var sjuk då :( men tur att jag e frisk mashallah! hahaha . Det kändes som om vi hade fest hela dagen, haha men i alla fall nu ska jag och Sara göra något Heeejdååå!
Lyckligaste tjejen, såklart <3
/ Tahmin

Bild från oss alla, till er alla ♥


VÄRSTA ÄGG-KASTNING!

Omaaaaaaajgaaaaaaaad, hahahahahahhahaha!
Tahmin fyller ju år idag & efter skolan så gick alla te skogen me ägg (Vi köpte ägg, 6 st..)
Det var några från 6a & 6b och typ 1 elr 2 från 7:an som tittade på
Aja , alla började ta ägg och en tjej tappade ett ägg & en annan tjej kastade 2 ägg på Tahmins ansikte, HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
Och sen kastade jag ett ägg på Tahhe & den andra missade jag :/
Och sen var de en kille som kastade och han missa oxå

HAHAHAHAHHAHA NI SKULLE HA SETT TAHMINS ANSIKTE, HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

VÄÄÄÄÄRSTA FEEEEEST JANIII! Hahaha, skoja men värsta ägg-kastningen!
Mwhöhö, snart är det Suppas födelsedag ;)

Hahaha , okok, bilder & videoklipp kommer senare! De va 2 tjejer som filmade, äkta paparazzi .. haha men aja!

GRATTTTTTTIIIIIIIIS TAAAAAHMIIIN MUNTAHAAAAA SAMIAAAA CHOWDHURYYYYY! ♥
/ Afrin , Dodo , Uwrah , Kuddos & Dorihah



HAHHAHA

Comic - I ATE THE LAST COOKIE!

:O

Comic - My Mind is Blown

Hipp hipp hora! ♥

Häjj häjj bloggen!
Förlåt för att jag inte bloggat så mycket idag & igår men har typ inte haft tid :)
Hahha , värsta dagen idag.. (De säger jag till/om alla dagar?)
Ni kanske ser att Tahmin redan skrivit om dagen ;)

Nu till de viktiga:
Dodo shombola fyller år!
Neh, skoja.. Men imorgon så fyller Tahmin Chowdhury år! ♥
Och vet ni vad jag planerade? Att äggggaaaa Tahmin! Typ hela klassen är med på det!
Ska bliii skiiitkuuuul! Imorgon efter skolan väntar en stor överraskning! :'D
Hoppas hon kmr ha me sig extra kläder då elr? ;)

Nog om det nu! Ska snart sova, men ha det bra! ♥



Hahah, fanns inget ljus, ser helt svart ut där!


Dagen idag :)

Idag har jag varit på skolan såklart ;) kom hem typ för 15 minuter sedan är skit hungrig ska nog snart gå och äta någonting. Jamen efter skolan så drog jag Afrin, Hanna.s , Suppa hem till Suppa. Hon städade medans jag Afrin, Hanna.s hållde på med våra mobiler, tog också många bilder haha fast jag lägger upp dom kanske imorgon ? men i alla fall efter det så tog vi bussen till Gottsunda Centrum och gick till bibblan och sånt , sen gick vi in till willys och Suppa köpte bullar till sig själv, och Hanna.s köpte typ godis och sånt. Sen var det några killar från Gottsunda skolan som typ retade Afrin dom ba " Vem av er är afrin ? " man ba eh? o.O Men sen typ ropade någon av dom " Afriiiiin" vet inte vad :s sen träffade vi också vår gamla kill-klass kompis på willys, han typ glodde snett på honom haha vi skrek hans namn vet inte vad alla hans polare kollade skit konstigt på oss fyra. Men sen gick Hanna och Suppa till busshållplatsen. Och jag och Afrin gick till vår hemspråk , och såklart vi kom försent men skäll fick vi inte :)
Det var dagen idag :D Imorgon blir jag fjortis, allså fyller jag år hihi så imorgon ska jag och Afrin, suppa, hanna till ica och fira som vanligt :') Berättar sen hur min födelsedag kommer bli i bloggen imorgon heeejdddååååå! :*

/ Tahmin


Godmorgon!

Heeej, godmorgon bloggen, det e fett soliigt utee ! man ba Heeello sunshine 8) hihiihh ;) . Sitter just nu och äter frukost och kollar på Vakna med the voice :) ska snart fixa mig och sånt, sen möta Sara och ta bussen till valsätra.
Har träslöjd idag på skolan, det är väl rätt okej ? :/ men aja heeejdååå! :*

/ Tahmin

S.O.S

Hjeeeeelp!
Mina 3 sista bokstever er forsvunna nu, vad ska jag gora
Har kollat sprok och tangentbords instellningar och sont men de stor svenska ...
Versta tahmins problem .. faaaaaan varfooooor!
Ngn som vet hur man gor, snella seg det!
Borjar fo panik , venne vaaaaaad!!!!!


Alborg!

Tjotjena bloggen. har varit på alborg hela dagen i Gävle, det var väl helt okej och lite kul ;) , fast det som var sämst var att vi hade bestämda platser " Men det är något man måste acceptera, vettu! " -.-' hahhaa. tyvärr hann jag inte ta bilder och sånt, typ nästan ingen hann men just nu sitter jag hör och döööör av garv med Afrin i chatten haha ;D Men i alla fall har dushat och badat och sånt, jättebra! haha ? men aja är fett hungris :/ Heeejdååå!

/ Tahmin

Hahah , jag & Hanna.E på skype...

[20:44:21] Hanna Einholt: Jag vill!
[20:44:25] Afrin Haque: ee?
[20:44:37] Hanna Einholt: Vadå?
[20:44:39] Hanna Einholt: Jag vill ju
[20:44:41] Afrin Haque: u talking to me`?
[20:44:44] Hanna Einholt: Yes
[20:44:46] Hanna Einholt: Jag vill det
[20:44:52] Afrin Haque: O.o
[20:44:52] Hanna Einholt: Jag vill göra det med dig
[20:44:53] Afrin Haque: vadå
[20:44:54] Afrin Haque: EUW
[20:44:56] Afrin Haque: OMG
[20:45:00] Afrin Haque: VAD TÄNEKER DU PÅ
[20:45:04] Hanna Einholt: Dygna. idijut
[20:45:10] Afrin Haque: :O
[20:45:14] Hanna Einholt: WTF TÄNKER DU PÅ ??
[20:45:18] Afrin Haque: de visste jag väl (mm)
[20:45:30] Hanna Einholt: EUW
[20:45:36] Afrin Haque: ...
[20:44:21] Hanna Einholt: Jag vill!
[20:44:25] Afrin Haque: ee?
[20:44:37] Hanna Einholt: Vadå?
[20:44:39] Hanna Einholt: Jag vill ju
[20:44:41] Afrin Haque: u talking to me`?
[20:44:44] Hanna Einholt: Yes
[20:44:46] Hanna Einholt: Jag vill det
[20:44:52] Afrin Haque: O.o
[20:44:52] Hanna Einholt: Jag vill göra det med dig
[20:44:53] Afrin Haque: vadå
[20:44:54] Afrin Haque: EUW
[20:44:56] Afrin Haque: OMG
[20:45:00] Afrin Haque: VAD TÄNEKER DU PÅ
[20:45:04] Hanna Einholt: Dygna. idijut
[20:45:10] Afrin Haque: :O
[20:45:14] Hanna Einholt: WTF TÄNKER DU PÅ ??
[20:45:18] Afrin Haque: de visste jag väl (mm)
[20:45:30] Hanna Einholt: EUW
[20:45:36] Afrin Haque: ...

Hahahha , för er som typ nt känner mig , jag e bra på att misstolka grejer & misstolkar allt för ofta........



Saaaaant!


Killar överrallt! :'o

Omajgaaaaad! Dagen var helt galet idag! Ni ska bara veta vad som hände & allt!
Vi träffade tusen snygga killar :'o
En kille i biblan var skiiiiit snygg & han kolla på oss skiiit mkt, sen i busshållplatsen var de 2 killar som stirra på oss.. O.o Och sen i bussen var de en HAHAHAHAH... kille som kolla skiiiiiiiiiit konstigt! Värsta peddo.. men aja.
Killar överrallt , weyy weyy!
Dagen var helt vild idag, men ni ser ju att vad Tahmin skrev om dagen så pallar nt skriva om :)
Massooooor med bilder kommer senare! Ska få gäster snart så de kan dröja..


Hemma!

Hej kom nyss hem från bland annat stan och skolan. Men i alla fall ska berätta dagen nu. som vanlingt var jag i skolan vi hade idrott på första lektion och sovmorgon. Sen på slutet av dagen hade vi dans, men vi pallade inte ha dans som vanligt, haha så jag, Hanna.s , Afrin , Suppa åkte till stan :) Och vi åt på burgerking, asså vi åt där typ i en timme haha vi kunde inte sluta äta, fett gott! ;) Men sen efter att vi ätit i hundra år så drog vi till stadsbiblioteket för att Suppa tjatade fan 24/7 om det -.-' hahaha. Och det har hänt massa saker idag typ, vi gick och kollade lite böcker och Suppa lånade/lämnade böcker och sen hittade typ Hanna en snygg kille ? o.O Och vi började göra värsta drama och action venne vad Hanna gjorde typ frågor i ett papper till den dära killen och hon gick fram till honom och ba " Det är en skolgrej som man ska göra" Nånting sånt ? :s sen så typ svarade han på frågorna sen när Hanna gick han ba " Hejdå " och vinkade till henne. Man ba ok han känner inte änns henne. Hahah jag och Suppa vågade inte gå fram till honom och inte änns kolla på han, han kollade på oss skit många gånger :) omg, fett läskigt :o Afrin såg vad jag skrev på min rubrik :o men i alla fall ni kmr inte att fatta -.-' haha. Men aja efter att vi varit i bibblan gick vi upp på trappan sen kom en gubbe och pratade med mig -.-' han ba " tjena, jag ska ut och plocka sopor " venne vad man ba ok. Afrin blev fett rädd och sprang till kassan. Men aja sen så gick vi till busshållplatsen och åkte tillbaka till Valsätra, och såklart stog vi där och bråkade vilken buss vi skulle åka. Men aja Hanna gick av bussen på en gata för hon skulle hem. Och jag och Afrin , Suppa gick vidare till Valsätra och hämtade våra väskor och blablabla sen drog vi alla hem. Aja är fett hungrig -.-' är ensam hemma.. så aa läskigt :o Ska nog bada/dusha snart känner mig ofräsh, och det är alborg imorgon :'D Vi ska åka till gävle :) fett najs aja Heeeejdååååååååå!


reeendum

/ Tahmin

Back on traaaaack!

Egentligen kom jag hem vid 6, men pallade inte blogga haha sry!
Nämen vad ska jag blogga om nuuu då ?
Ngt litet skämt kanske ? :)

- Nå lille Björn, vad ritar du för något?
- Jag ritar en häst som äter gräs.
- Jaså, jag ser inget gräs.
- Nej, det har hästen ätit upp.
- Jag ser ingen häst heller.
- Han tyckte inte att det var någon vits med att stanna när allt gräset tagit slut.

Hahaha, okej ? De va från en hemsida så de är drf den är orange typ :)



Ska ut nu.

Ska ut nu och va me Hanna.E & Nadja!
Pallar inte va hemma , helt forever alone
Venne, vi ska typ snacka & ta bilder :)
Bloggar senare ikväll , ses! ♥


Want a sandwich?


Skaajjjjjp hela natten lååång!

Ahopp, som ni ser i rubriken!
Jag, Hanna.S , Hanna.E , Suppa & Nadja tävlade i skype om vem som kunde vara uppe längst, haha kul! :D
Önskar bara att Tahmin var med,  men hon vill nt ha skype..
Aja, Suppa somnade först... xD Och sen vet vi inte om Nadja eller Hanna.E somnade efter?
Men sen så var jag & Hanna.S vaken , vi var mest sociala hhahah , medan andra ba '' k ''
Vi var uppe till typ 3 xd
Jag var skiiiiiithungrig så jag gick & drack mjölk me o'boy ♥
Och sen 10 efter när jag kom tillbaka te skype, trodde Hanna.S att jag hade somnat så hon stängde av datorn & logga ut & så :/
ingen vann! Men vi ska nog köra igen nästa helg! :D

Idag ska jag nog ba chiillää hemma :)

Okej , weird inlägg , men ha de bra! ♥

Reeeenduuum biiiiiild




''Fjortis, bitch, hora, ful, nörd''

Vad betyder ordet fjortis för er? :)
Man blir kallad fjortis när man har smink & ful när man inte har smink?
Vadfan är de för fel på andra personer.
Pallar inte me dom som dömer andra efter utseendet
Kolla..

Om du använder smink är du en fjortis, jag trodde fjortis var ett beteende?
Om du säger emot är du en bitch, ska man stå och ta emot all skit eller?
Om du har u-ringat är du en hora, var inte hora en som sålde sig själv för pengar?
Om du inte använder smink är du ful, varför just utsidan?
Om du pluggar är du en nörd, men hallå jag vill få en bra framtid?

Tycker ni vi tjejer ska vara soptunnor då eller?



Sverige röstar verkligen med arslet -.-'

Hej, gästerna har gått hem nyss, kollade på melodifestivalen med mina små kusiner, asså kaos som vanligt -.-' kunde inte koncentrera mig så bra i teven :'( alla skrek och hoppade och sånt hela jag har blivit svettig och vet inte vad, men kul var det i alla fall :) Och vi åt skit god middag ;) bengalisk mat ni veeeet ;) Älskar det. Men i alla fall sen åt vi efterätt och jag och mina kusiner lekte och sånt. Men nu är det över till melodifestivalen, asså jag och mina kusiner VI GARVADE SÖNER NÄR THORSTEN FLINCK KOM UPP I TEVERUTAN HAHAHAHAHAHAHAHHAHAH! asså shiit vi doooooog av garv alla ba " UHUHUHHUHHAHAHAHUEHUAHADHHAAHAHHAHADHUHAAUAHAHAAHHA " Hahaha :'D höll nästan på att gråta av glädje! vi skrattade skit mycket när thorsten och hans cp gäng gick vidare till final, asså jag säger bara wtf ? o.O HAHAHAHAHAHAHA döör! fett kul :') Men vet ni att thorsten har adhd ? ok det e synd om honom men man ba okej, låten e helt värdelös -.-' Och hur fan kunde Youngblood och Sean banan inte gå vidare ? och timoteij vadfan sverige!? hur många gamlingar finns det i sverige egentligen ? o.O Och den dära Baby doll suuuuger fan dom ba " baby doll , doll , doll " 24/7 asså ville bara toffla sönder teven när dom gick till final , asså e skit suuuuur men i alla fall dom kommer ändå inte till final dom kommer komma på 15 plats i final, Hejdåå!



/ Tahmin

Projekt Prinsessa

Heej bloggen, och godmorgon :* vaknade klockan halv 11, sen åt jag frukost och kolladepå projekt prinsessa på teven. och blablabla mitt hår e såååhäääär lockigt -.-' men älskar faktiskt lockigt hår men det är ändå jobbigt om jag bara hadde plattång eller nånting sånt :s Jag sov ju igår med värsta lockiga håret och sånt men aja kanske bloggar senare, har ju gäster hemma kl.5 ikväll såå aa hejdå! ;)

/ Tahmin

God morgon! ♥

Idag så vet jag inte vad jag ska göra, ska kanske vara med Hanna.E men vi får se :)
Jag har gjort ett stort misstag på fb.. och vet inte vad jag ska göra :S
Jaja ... tänkte bara säga god morgon!
Ha en bra dag hörni! & Juste , kan ni tipsa andra om vår blogg, please? ♥
Shit, de är värsta sommaren ute! :'D





Haha, naaww ♥

Comic - i won a maths debate

Såhär tråkigt! :(

Jag har fett tråkigt. Vet lixom inte vad jag ska göra jag satt och chattade med Hanna Einholt nyss på facebook för jag hade inget att göra satt bara i soffan och höll på att sova. Ska nog kolla på någon film och äta, haha tjockis! ;) Bara om jag hade skype så kunde jag chatta med Afrin, men palla hon tvingar mig alltid skaffa skype -.-' hon sitter säkert nu och chattar sönder i skype -.- Jävla nolifer haha skoja men i alla fall Heej så läänge bloggar när jag har tråkigt :/, hahaa kolla :) hahha :* hahah -.- hahahahaha :D ;D haha vänta kolla nu :3 hahaha ser ni ? haha fett mobbad jag är :'D aja hejdå!

/ Tahmin



Fett bra låt! o:



You smile, i smile :)

Hej bloggen, sitter hemma nu och var i skolan idag som vanligt haha lite knasig och bra dag i alla fall :) Skulle egentligen göra någonting med Afrin idag, fast Suppa kunde inte för hon hade tandläkare nånting sånt ? Och vi pallade inte göra någonting så vi drog hem istället och blablabla. Jaa men i alla fall längtar som fan när jag fyller år , asså fan kan inte väännntaaaa :o asså jag vet inte vad jag ska göra när jag fyller år men vi får väl se, sitter och tänker på de hela tiden vill inte ha någån löjlig kalas men ? ska nog bjuda många jag e inte en sån person som inte bjuder folk och sårar dom :') <3. Men aja har gäster hemma hos mig imorgon så venne om jag kommer hinna att blogga imorgon, men hejdåå :)

/ Tahmin

...

Jag saknar dig mindre och mindre, när vi inte pratar med varandra eller ser på varandra, jag älskar dig mer än mindre när du dissar mig när jag är i närheten av dig. Jag orkar inte bry mig mer när du gör så mot mig. Men så fort när du får veta något om mig eller någon annan så blir annourlundare och vill bara ha uppmärksamhet, du ler mot mig, du kollar på mig , du vill säga något till mig. MEN VAD FAN !? stå inte bara där och stirra som om ingenting har hänt, du försöker ju inte änns, fattar inte ett skit vad som är med dig. Kanske du bara vill umgås med dina jävla " ******bollar " Och ja ibland tycker jag väl synd om dig på ett konstigt sätt ? -.- Du är inte som förut längre .. du tänker inte på mig längre, du hjälper mig inte längre, DU ÄR INTE DIG SJÄLV LÄNGRE! Och det gör jag detsamma på dig, och det har jag redan gjort. Nu känns det som om det är mina kompisar som kommer först. Jag har fucking tröttnat på dig! Kanske du nu kommer tillbaka ? -.- ..


/ Tahmin


Dagens Låt!

/ Tahmin Chowdhury

You know my name, not my story

Shoo bloggen! ♥
Längesen jag blogga om dagen och allt känns de som xD
Jajaja, idag så gick jag, Tahhe & Suppa te dansen, så duktiga vi skolka inte idag!
Och sen när vi skulle tbx te skolan.. HAHA, jag & Tahhe vinkade till malmaskolan alltså deras fönster & 2 killar vinkade tbx, HAHA!
Men jaaduuuuu laaatch idag fast vi slutade sent idag. De känns som tiden gick snabbt idag? Och de känns som att de e fredag idag o:
Höhö , jaja efter skolan så gick vi till fotbollsplanen & där spelade vi fotboll med några som går i 2:an, fett mobbade vi är hahah!
Och sen så när jag & tahhe vänta på bussen de va 2 killar som stog & stirra på oss skit mkt, värsta stalkers.
Hhaha, och en kille från 4:an skiitjobbiiiiiig, värsta stalker som kommer och pratar skit konstigt? Haha.

Dodo Shombola, Kuddos Mia Shombola, Uwrahh Shombola.. Värsta famiiily! Okej jaja, har skittråkigt, lite fikus-hyper vettu!


It's friday.. snart!

Aloha!, haha aja nu ska jag berätta lite om dagen idag så var jag i skolan såklart tråkigt! samma skit varje dag men sen efter skolan gick jag och Affe, Suppa till fotbollsplanen och spelade fotboll med några skitungar, haha dom var typ ca 9 stycken ? haha det var en tjockis men han spelade faktiskt bra :), och vi fan flummade sönder och garvade skiiiiiit mycket jag och Suppa doooog av garv :'D hahah vi garvade åt Afrin för att hon var målvakt och vi skulle ta in bollen i målet och Afrin ba " Jalla, ta in jalla, Välkommen" HAHAHAHAHA! :'D hon skulle ju vara våran fiende men hon hjälpte oss, HAHAHAHHAHAHAHAHA! Jag och Suppa kunde inte hålla för skratt så vi två ramlade ner i planen och garvade i 5 minuter SVÄR! fett roligt :') Och juste vi hade ju dans idag och jag kunde ingenting där asså man lär sig ingenting! Kan dansa bättre hemma än ekeby studio -.-' Aja det var dagen idag .. Vi får väl se hur dagen blir imorgon. Heejdåå

Bjuder lite bilder ..




Hahah, asså fett random :s men aja Det var Affe som tog bilderna :s

/ Tahmin :*

RSS 2.0