Look at the stars, look how they shine for you.

Hejsan allihopa! Sitter just nu och kliar överallt i min kropp, asså fuck myggor! hoppas att dom dör.. Jag skiter i om dom behöver blod för att leva, men dom behöver inte komma och suga av hela min kropp bara för att få en fucking blod. Aja det har varit en sådär väder idag, först var det sol sen så började det regna asså fuuuuck. Och jag hatar Gipen. Den förstör mitt liv, gipen är värsta livsförstörare! Iaf det var väl helt okej dag på gipen, man skulle typ orientera på en skog men jag Suppa , Afrin fuskade lite hahaha. Men det var ganska fint väder men när alla skulle dra hem så började det regna. Jag och Afrin gick typ på en konstig väg mot busshållplatsen , och Suppa typ drog hem till Hanna.e
Aja sen så tog Afrin bussen till Valsätra och jag tog bussen hem, för jag pallade inte åka tillbaka till Valsätra igen med Afrin hähä, så jag chillade hemma.
Aja imorgon är det fredaaagggg! :)

PussPuss!



Godnatt också! haha

/ Tahmin

I never stopped loving you, i just stopped showing it.

Hej bloggen! Är skit trött just nu, ville egentligen inte blogga.. Men bloggar för eran skull så bloggen är uppdaterad.. ska snart gå och sova. Jo efter skolan så typ åkte jag och Afrin bussen till Gottsunda Skolan och hade våran hemspråk, sen så efter de så latchade vi lite runt Gottsunda Centrum med en annan kompis, och vi träffade våran gamla kompis Jossan såklart! Ouuff, Och juste vi skulle ju träffa våran nya klass 7B asså HAHAHAHA, driver du med mig? Vi hade fan sämsta klassen! Den andra 7A hade fucking bättre klass än oss, det var skit många som började på den andra sjuan än oss.. :( Och jag såg skiiiit många som skulle börja på sexan, det skulle vara typ fyra sexor. Och asså omg! Det var skit snygga killar som började på sexan.. Men inte sjuan.. :'( Syyyyynd asså! Jag skiter i lixom jag kommer nog byta klass, HAHAHAHA för ja orkar inte med våran fucking händi klass -.-
Jaja imorgon ska vi till gipen med klassen och typ gå igenom en skog, fyfan asså riktiii fuck my life.. Har i alla fall med mig en stor kladdkaka imorgon ifall jag blir riktigt hungrig , lakk jao hejdå! Goodddnaaatt!

PussPuss!



Saknar Grönaluuuuund! <3


/ Tahmin

That epic moment when you made your crush laugh!

Hejsaaan bloggen! ;) Sitter just nu hemma och chattar med Afrin på facebook, vi har planerat en massa saker hihihi. Ouff jag vet inte vad jag ska göra just nu, men jag ska nog gå och dusha
Sen så måste jag platta mitt hår imorgon!
Har inte gjort något idag bara varit i skolan och så :)
Och imorgon har vi karusell dagen asså man ska typ träffa nya klasskamrater som man
kommer ha i sjuan! Fett roligt visst visst visst? hähähä
Och jag och Afrin ska vara tvillingar imorgon hahaha asså ha typ samma kläder.
Lakk okeeeej vad ska jag skriva nu? Joo vi har sovmorgon imorgon typ till.. 10 tror jag? Men ouff måste
dra nu, ska dusha!

Blog u later!





/ Tahmin

Bästa sommarplågan!

Asså lyssna bara på låten, vääääärsta sommar plågan , sväääär ouff!

/ Tahmin

The day will come, just take your time and wait.

Häjj häjj Bloggän! Är just nu hemma och äter pizza!
Och ska berätta nu lite om dagen hohoho.
Jo efter skolan så typ gick jag och Afrin till hennes föräldrar fika i skolan och sen kom Suppa
Och Afrin gick till sin Föräldrar fika medans jag och Suppa väntade på henne och lyssnade lite på musik och så ni vet.
Sen när Afrin kom så gick vi ut lite
sen så ville Suppa ta bort sitt smink så jag följde med henne in, och Afrin åkte bussen hem.
När Suppa hade tvättat bort sitt smink så gick vi ut och gjorde massa random videos som vi tänkte lägga upp
fast alla dom blev fail haha sen så provade vi att sjunga och så. Sen gick vi lite runt Valsätra
Och Suppa blev kissnödig (Onödig info) Så vi gick in igen i skolan , sen drog vi hem.



Gammal bild från förra året i sommaren.. :)

/ Tahmin

Euphoria ( Parodi ) HAHAHAHA!

Hahaha , ni såg väl Eurovision song contest på lördags? JOOOO LOREEN VANN! <3 Haha lite sent.. Men bättre sent än aldrig men det här är i alla fall en parodi av oss Triios på Euphoria, den som har rosa tröja och dansar är Suppa! Och sen kommer jag med en grå tröja :) hähähä gash!

/ Tahmin

Morsdag!

Hej alla fina! Har precis dushat, och vad gör ni då? Och det är ju inte bara en vanlig dag idag , jo det är Morsdag! Grattis till min älskade snällaste finaste mamma! <3 Och grattis till alla andra mammor! :) Ska kanske ut om några timmar och äta på resturang med hela familjen , och köpa en present till mammis. Jag vet inte riktigt än vad jag ska ge för present, men eller så kanske åker pappa och köper hämtmat och sånt. Men nu måste jag dra.

PussPuss!




HAHHAHAHAHAHAH , kolla va ful jag var när jag var liten! asså ser ut som en kille... ush ush


/ Tahmin

Skrev bara av mig...

Jag var/är inte på humör.. asså jag vet inte.. Det går inte att förklara det.. Ibland fattar man inte varför man helt plötsligt bara gråter, det är ganska skönt att gråta av sig och känna de onda dumma fula äckliga känslorna som man har fått i sig. När man värkligen vill gråta så ska man gråta , inte stoppa tårarna och låta det bränna i ögonen och låtsas som om ingenting har hänt. Och det är väldigt svårt att gråta av sig som en tönt framför 1000 människor som sitter och glor på en, men det är väl klart att dom tycker synd om den... Men ändå så vill man ju inte visa hur ledsen man är. Man vill inte visa hur man egentligen känner. Flesta tror att jag är den världens lyckligaste tjejen i hela världen , inte för att skryta, skriver bara hur dom egentligen tror... Dom tror att jag alltid är rolig , Okej dom har sett mig ganska många gånger glad, rolig , knäpp , knasig , och konstig, Jaa på alla möjliga sätt. Men det stämmer inte.. Det är värkligen inte så.. Jag kan faktiskt också må så fucking illa , och jag vågar inte gå fram till någon och säga det. Man vill ju lixom INTE synas. man orkar inte visa hur man ser ut, man orkar inte prata ut sig... Men mina känslor är fortfarande kvar. Och nu tänker jag på massa fucking saker som har hänt idag i min  hjärna... Seriöst asså . Folk säger alltid " Det kommer att gå över, Allt kommer bli bra Tahmin, ja lovar " Men sen så ser man att INGET blir bra. Allt blir bara fuckad. Jag är två olika personer .. När jag är glad så är jag värkligen glad och social , då är jag hyper , skrattar , har det roligt , och umgås med vem som helst! .... Men när jag är värkligen deppad så fucking LEDSEN så går det oftast inte bra för mig. Jag blir en helt annan person då. Då bryr jag bara om mig själv, då går jag runt själv som en mobbad fucking unge.. Jag blir typ som en emo? Haha.. kanske övedrev lite nu men NEJ jag är ingen emo :')

......

Kommer tyvärr inte att blogga på ett tag, måste först få tillbaka " Gamla Tahmin " Bloggar igen när jag är på bra humör...

/ Tahmin

Världens varmaste sommaaaaaar!

Hejsan allihoppa! Sitter här och äter glass och har öppnat fönstret för jag svettas skit mycket, har typ precis kommit hem nu , är ensam hemma. Var ute med Suppa och vi typ solade vårat hår och snackade och så i det fina vädret. Asså man är alltid på ett bra humör när det är fint väder, sen så kom Afrin från tandläkaren vi var ju  typ där ute på en bänk i skolan och hahahahha ni borde ha sett mig hur jag täckte mitt ansikte med min kofta för att solen inte skulle komma till mitt ansikte, och walla jag lovar er, det kom ett par killar och typ satte sig i den andra bäken och glodde och typ garvade åt mig HAHAHAHHAHAH SÅ SKÄMMIG JAG E! Men sen så gick vi in i skolan och så, sen så snackade vi lite ute , jaa ni vet tjeej-snack. Men sen så kom bussen och så drog jag och Afrin. Och juste vi hade ju skoljoggen idag, fyyyyfaan vad jobbigt men roligt faktiskt ;) Jag gjorde mitt bästa , ja gjorde 4 varv hihihi. Jag är jätte stolt. Förra gången gjorde jag inte mitt bästa jag sprang typ bara 2 eller 3 varv haha.. Men hur som helst nu måste jag säga Heejdååååå!



Värsta nolifer jag e , som lägger upp en lite.. gammal bild.. men inte så gammal , det var typ får några veckor sedan.

/ Tahmin

No!

Heej Heej förlåt för dålig bloggning mn jag pallar inte blogga asså aa aaa mm aa okej, men jag kollade i alla fall på Eurovision Song Contest nyss. Och imorgon på skolan ska vi ha typ joggning eller något, och jag har inte tränat eller nått men ouff ska leta upp mina hörluror så jag kan andvända dom imorgon när jag joggar, hejdå Godnatt


/ Tahmin

Godnatt Bebisar !

Gooddnaatt allihoppa, Lakk det är skola imorgon asså pallar inte... håller redan nästan på att somna har i alla fall dushat idag och så.. Och Sara gick hem klockan 9, för det är ju skola imorgon så vi kunde inte vara så länge med varandra. Och faaaan asså vi ska ha Fysik Och biologi med världens ouff jävla jobbigaste lärare redan första dagen på skolan. Aja har iaf varit hela dagen idag med Sara och vi köpte saft,godis,nötter idag och sen tittade vi på en film som hette Means Girls :) Jaaa det var dagen idag, Heeejdååååå!


PussPuss!


/ Tahmin


1014 inlägg!

abow kolla hur många inlägg vi har gjort? och de har inte ens gått 1 år .
Vi gjorde ju bloggen typ i september , gamla tider :')
okeeeeej onödigt inlägg hihihi men ska jag lägga upp skämt ?
lakk vi har tappat besökare IGEN . PALLAAAAA :(
snälla sprid våran blogg, sprid våran blogg, sprid våran blogg ♥

SPRIIIIIIIID VÅÅÅÅÅÅÅÅÅRAAAAN BLOOOOOGGGGGGG VIIIDAAREEEEEEEE



- Afrin ♥

Ouuuffff skön låt


älskar låten och videon , ni måste se den jallaaa ♥

- Afrin ♥

i'm back?

chachaaaaaa bloggeen !!!!!!!!
haha driver ... men men jag ska börja blogga yeehyy
jag kan ju börja med att säga att jag haft kul dom här lediga dagarna och igår var de värsta -.-
igår så åkte jag & Hanna.e hem till Hanna.s och vi gick ut och grillade med hennes familj typ och så spelade vi kubb! Jag trodde jag skulle vara sämst men jag var ju bra :')
Och efter så åt vi , de va gottt ♥
haha men sen så spelade hanna.s mamma & pappa mot oss tre , hahaha värstaaaaa ouff
fast dom vann .. okok men sen jag & Hanna.e fick värsta panik för bussen skulle komma om typ 4 minuter så vi sprang som galna åsnor upp till Hanna.s hus och hämtade min jacka sen sprang vi ner till busshållplatsen men vi hade redan missat bussen så vi gick till hanna.s igen och där så drack jag vatten tusen gånger om blabla hihi
Och där så lekte vi kurragömma ett litet tag, hanna.e fick räkna & jag o hanna.s gick till hennes rum och där var de en skitbra gömställe typ och hanna.s tvinga mig gå in dit haha... de var skiiit dammigt och mörkt därinne :)
de tog tusen år tills hanna.e hittade mig men innan de så typ kände jag en fucking grej i min mun och jag trodde de var mitt hår eller något och sen märkte jag att jag hade damm i munnen ... LAKK EUUUUWWW FUCKING DRIVERU MANNEN . Och sen när jag skulle ut ur gömstället så fastnade mitt arsle där och bussen skulle typ komma om 3 minuter :) Men den här gången så missade vi inte .

Det var iallafall cp dagen igår haha ouufff . idag ska jag nog ba chilla hemma kanske ? pallar inte göra något idag :)
och så är de jju skola imon man ba yey ..
- Afrin ♥

Tagga ut!

Hej hej bloggän, ska tagga ut nu och ta en promenad och sen dra mot Gottsunda Centrum med Sara, jag väntar på henne nu som fixar sig hemma, hon kommer hem till mig snart och då ska vi dra ut. Är helt osminkad idag och ska gå ut som en kossa haha. Men det är skitfint väder idag men nu måste jag dra.

PussPuss!

( Ingen bild från mig idag.. ser ut som en kossa... )


/ Tahmin



Bajs

Hej Bloggisen, jag hann ju inte berätta igår vad jag gjorde och så. Men jag var ju på stan med Sara och vi köpte typ svart ögonskugga från H&M och inget mer. Vi gick runt lite på affärer typ NewYourker, Gina Tricot , Cubus, H&m. Fast vi var mest inne i NewYourker och provade på massa kläder och tog bilder, ni får bilderna nästa vecka men inte nu alright? ;) Men sen så gjorde vi värsta failen asså... Eller det var inte jag men det var Sara! Den jävla tönten , hatar henne hahhahahahh , men ändå hon sa till sin mamma att vi inte behövde ta med oss mer pengar för att äta. Men sen så gick vi runt som hungriga fattiga barn och hade ingenting att äta , så vi gick runt och promenerade runt lite stan och sen så var vi trötta så vi drog hem. Och så var jag hemma hos Sara och vi snackade lite och så. Men sen så drog jag hem, Och sen så fixade jag mig lite och bytte om sen så drog jag hem till mina släktingar. Jaa det var från dagen igår ! :)

Hejdå!



/ Tahmin

Utgång

Hej bloggen, är hemma nu har varit på stan med Sara och så men nu är jag hemma och jag ska dra hem till mina släktingar nu, och några andra gäster kommer vara där , så det blir ingen mer upptadering på bloggen, hejdå!

Kraaam!



Hahah ouff så ful

/ Tahmin

Staaan med Saroooos!

Heeej bloggen, är hemma hos Sara nu och vi sitter och fixar oss, har dushat och plattat håret nyss, sen måste jag fixa lite mer håret och sen ska vi sminka oss! Ahmen ses
Pusspuss!



HAHAHHA , mina ögonbryn, jag försökte typ måla dom och göra dom fina men neeej det blev fail och förresten så är inte mina ögonbryn så stora som dom är nu på bilden, ps. Bilden är inte tagen just nu, det var för några dagar sedan..

/ Tahmin

Varmt här!

Hej hej! Hade lite gäster här hemma som gick hem typ nyss, och det är skit varmt här inne och fullt med efterätter, ouff! Men aja Sara gick hem också, och jag pallade inte slagga hemma hos henne, och hon pallade inte heller att slagga hemma hos mig, men imorgon så ska vi iaf vara ute, och jag kommer ha mycket att göra imorgon. Lakk det är skit varmt här jag kommer att smälta snart.. kan inte andas HAHA, men har öppnat fönster här , ska iaf städa lite. Det blev lite stökigt när alla gästerna kom och så. Så först ska jag städa hela huset sen ska jag gå och lägga mig!

Hejdååå Pusspuss!



/ Tahmin

Trist väder

Det är så trist väder att man inte änns vill gå ut, Jag är instängd här hemma och hahaahahha, för det är skit kallt ute så har inte varit ute joggat eller något sånt nu på lovet , men imorgon så fanemej ska jag ut! Är med Sara här hemma i alla fall.. Har fett tråkigt nu , men ska vara social med henne nu, Uppdaterar mer senare om jag pallar. Och juste Sara kanske slaggar här, eller så slaggar jag hos henne,
Pusspuss



/ Tahmin

Bilderna från Skarholmen!

Nu kommer bilderna från igår när vi var på Skarholmen, som jag har lovat er att ladda upp! :p





Suddig bild..jag vet :o


hahahhahahaahaaaaaha, jag springer typ därifrån ?







/ Tahmin

Bakar Kladdiiig kaka!

Hej bloggen! Har bakat kladdkaka och nu väntar jag på den som sitter i ugnen. Ouff ska äta kladdkakan med glass, sen ska jag nog ladda ner en bra film som är intressant, vad har ni gjort idag då? Jag har inte gjort något speciellt idag bara chillat och sovit och bakat. Och det är så sjukt bra väder idag, skit soligt asså , men jag pallar inte gå ut.. haha ska kanske latcha i balkongen med solglasögon , Hejdå!
Pusspuss!



/ Tahmin

Just Chillin'

Hej bloggen, kom hem idag typ runt klockan 6 har bara suttit och chillat framför teven och var social haha. Har haft en jätte sliten och random dag, men kul var det ju, ahmen efter skolan så drog jag och Afrin till Science park eller vad det nu hette asså vi ville dra till en bra latchig plats , men på grund av vädret så gick vi inte till världens bästa plats liksom. Men vi tyckte att det var fett tråkigt där , och det var ju typ några skolor där också typ Kunskapsskolan och dom hära, fast vi fick gick inte in för vi var fett rädda att vi skulle bli utslängda haha! Men sen så tog vi bussen till Skarholmen, lakk det tog fett långt tid där , men det var latch :) vi tog massa bilder och hade fett mysigt, men det var lite jobbigt också för det var kallt, asså det var ju typ en hav där och strand. Och jag blev skit kissnödig där.. hahahha orkar inte mer.. Men hur som helst sen gick vi in i typ en skog venne vad sen så åkte vi bussen till Ulleråker och gick hem till Hanna.s för att Afrin skulle tvätta bort sitt jävla smink! Sen så väntade vi på bussen i 1000 år , det var sjukt jobbigt! Tänker aldrig mer resa igen.. aldrig mer.. haha erkänn att jag och Afrin är knäppa? Allt det hära med " Resande" började vi med när vi såg den " Mystiska staden " och började följa stigen sen så började vi " resa " typ varje dag , Ouff lakk vad ska man göra? det är ju latch man upptäcker hur världen ser ut ;o
Men egentligen skulle vi åka till Gottsunda Centrum och latcha där och sen gå till Gottsunda Skolan, men vi pallade inte så vi drog hem. Men nu ska jag latcha i mitt rum nu, ni får alla bilder från idag i kväll för nu pallar jag inte.



Haha helt osminkad chey och ful..

/ Tahmin

Vissa kan glida medans andra måsta slita.

Hej bloggen , är på en helt okej humör just nu , det har hänt en massa på skolan som jag inte kan glömma bort från min fucking hjärna. Seriöst vill byta skola , känner mig så jävla dum. Känner mig lite sur , så därför kommer det inte bra en bra bloggning för mig.. Men okej över till ämnet nu efter skolan så var det i alla fall en lyckad dag! :) Jag , Hanna.s , Afrin , Suppa cyklade hem till Hanna. Hahahahha asså jag och Afrin fick sitta i Hannas Cyckel asså shiiiit alla glodde på oss skit mycket , lakk vi var fan tre pers i en cyckel . Och Suppa hade ju en egen Cyckel lixom. Hahhaha lakk ni borde ha sett hur vi såg ut :'D, ekta importer.. Aja men vi chillade i alla fall hemma hos Hanna , vi åt hamburgare och Suppa lockade mitt hår , och Afrin typ plattade sitt hår , ja sånt dära grejer. Men sen så drog Jag och Afrin vi tog bussen hem. Jaa det var dagen idag , och nu måste jag gå och lägga mig fuck my life.. Bara en dag kvar imorgon sen är det lov på Torsdag , fredag, måndag yäni ja börja skriva alla dagar men skit i !

Godnatt! ;)



/ Tahmin

Life Isn't About Find Yourself, Is About Creating Yourself.

Lovar du att vara ärlig?: Absolut!
Du heter: Tahmin Chowdhury
Smeknamn: Tahhe , Och Täähmolee fast det är bara Afrin som brukar kallar mig för Täähmolle hihi..
Låt som när du är ledsen sörjer till?:  Jaduu , asså det beror på men typ Why I am Crying.. förut var det Kelly Clarksons låt som jag sörjde till men haha.. det var för ett år sedan.
Beroende av: Kläder, älskar att shoppa kläder, och Godis , och mat hahaha jag är så onyttig ;)
Vad tror folk om dig?: Att jag är en riktig bitch! Och att jag är ganska galen..
Stämmer det?: Ibland, men hah nej jag är faktiskt snäll :)
Vad får du oftast komplimanger för?: För mina ögon, och min ansiktsform , och mina kläder :)
Vad säger du för att imponera på någon?: Vara rolig? ;)
Hur imponerar man på dig?: Man ska bara vara sig själv ?
Brukar du skratta för dig själv?: Jämt haha
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ööööh ja vet inte , har faktiskt inte smsat någon på länge..hähäh
Var bor du?: Geeeeesuuunndaaaaaaa ;)
Trivs du där?: Ja när de är latchigt här ! :)
Äger du några converse: Nope, asså ja bryr mig inte så mycket om märkeskor , tar bara det som är snyggt..
Sprit, cider, vin eller öl:  Inget av de , euuw
Brukar du bli för full: Det beror på vad man menar, asså att bli full av drickandet (Nej!) Men bli typ full av garvandet och man blir hyper ( Ja! )
Vad har du för mobil operatör: HAHHAHAHAAHHHAHHAAAHHAHAHAHA ..
Är du allergisk mot något: NEEEEEEEEEEEJ , JAG ÄR FRISK OCH DET ÄR JAG STOLT ÖVER!
Har du haft sex idag: Nej
Hur svarar du i mobilen: Hallå?
Vem ringde du senast?: Afrin
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Jag kommer inte ihåg vad den sa?
Antal timmar sömn inatt: Typ 8 timmar tror jag..
Sov du ensam: Aa
Brukar du komma i tid: Nej jag jobbar på att komma i tid.. hähä
När mår du bra: När det är fint väder, och när alla i skolan är sociala och roliga , ja ni fattar!
När blev du fotad senast: Igår :3
Hur känner du dig nu: Fundersam .. och trött
Vanligaste färg på dina kläder: Jag vet inte? Typ svart?
Vad tycker du om fötter: HAHA  vem gillar fötter? hahaha
Vad saknar du: Tiderna då man var liten :'(
Hade du en bra kväll igår: Nää , eller det var väl helt ok
Favorit dryck på morgonen: Mjölk Ouuff !
Rakar du benen: Haha nää , men ja provade en gång asså provade bara lite och det hände ingenting :o Asså dom flesta säger att håret växer skit snabbt efter att man har rakat men nej, min gjorde inte de :)
När brukar du oftast gå och lägga dig: Klockan halv 11
Är du blyg?: Näärååå :D
Sysslar du med någon idrott: Nej ingenting faktiskt.
Vill du hellre ha mail än brev:  Jaa :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej? Jag vet inte.. Kanske
Har du spytt offentligt: Aa :o
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Leka cool , och gå runt utan en tröja och inte bry mig HEHE
Är du nöjd med ditt liv: Nej , jag vill bli en kändis! Hahaha.. :)
Är du bortskämd:  För ofta..
Vad gör du i morgon: Gå till skolan , sen vara med Afrin och kanske med några andra latchiga peoples och åka någonstans och latcha.
Vad är det värsta du vet?: När man tänker på något roligt eller nått så börja man prata med sig själv och små garva sen så inser man att det är folk som glor på en, Och att ramla inför folk när man är ensam. Och att redovisa typ en grej framför HELA KLASSEN helt ensam! Och sen så typ stammar man skit mycket... -.-'
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?:  Jag vet inte .
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Asså jag vet inte, kommer inte på någon
Vad längtar du till?: Sommmarloooooveeeeeetttttt! då mitt liv förändras och allting jaa ni fattar ;)
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja det har jag väl :)
Vad använder du för shampoo?: Barnängen , den e sjukt bra för håret! Rekomenderar gjärna!
Vad är det finaste du fått?: Jaa det finns väl väldigt mycket fina saker jag har fått men typ min mobil? eller jeans eller mina skor hahahahah.
En speciell dag du minns: När jag och Afrin gick till engelska skolan , hähää.
Hur gammal är du: 14!
Tycker du om någon just nu: Hahah jag vet inte? Men kanske.. Kanske inte..
Du samlar på: Smink , Kläder , aa typ de.
Gröna eller röda äppeln: Dom båda är goda men jag tar nog gröna.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Asså jag brukar oftast inte ringa när jag är ledsen/ Arg brukar typ chatta och då är det Afrin , och Suppa .
Gillar du golf: Inte speciellt
Vilken tid gick du upp idag: Klockan 8 :)
Har du sovit i din egna säng inatt: Japp
Har du strumpor på dig nu: Ja, rosa strumpor haha <3
Är det okej att gråta: Självklart
När grät du senast: Förr förr igår
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jag skulle göra allt som ja ville
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nää, tkr det är ganska onödigt !
När går du upp ur sängen en helgmorgon: HAHAHA alldeles för sent
Har du piercing: Aa i öronen
Vill du gifta dig: Nej vad läskigt! Haha men såklart nån gång när man blir stor...
Vill du ha barn: Lakk Ouff när jag blir stor yäni
Solar du ofta: HAHAHAHHAHAHAHHA neej och kommer aldrig göra det heller HAHAHA orkar inte mer..
Är du bra på att laga mat: Nej absolut inte!
Är du flygrädd: Nej , älskar att flyga 8)
Hur vig är du: Inte så vig..
Är du musikalisk?: Kan ju spela piano och sjunga lite så varför inte :)
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten om jag är riktigt törstig
Vilken är din favoritglass: typ..sandwish
Tror du på ett liv efter döden: Ja vet inte , men ja tror det? kanske?
Tycker du om sushi: Har aldrig ätit det
Vad äter du helst när du ser på film: Chips , Cola , Godis såna dära lätchiga saker ni vet
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Har du tandläkarskräck: HAHA , ja faktiskt ibland men det går ju bra för mig , det är inte direkt att jag gråter hos tandläkaren nej nej!
Är du morgon- eller kvällsmänniska: definitivt kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: Typ Ljusbruna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: jodå
Biter du på naglarna: Ibland när jag är riktigit närvös eller inte kan någonting på skolan..
Röker eller snusar du: inget av det!
Har du skrivkramp nu: Nää

/ Tahmin

Goodnight Sweeties

Godnatt sötnosar , har sovmorgon imorgon till klockan 9 , asså mina föreldrar är så här jobbiga så hinner inte blogga för dom tjatar på mig att jag ska gå och lägga mig! -.- asså ååååååhhh fett jobbiga ! Men hur som helst måste dra -.-

Godnatt


/ Tahmin



Hissa och Dissa !



















Jag dissar värkligen kvinnor som har muskler , asså fyyfaaan så fucking äckligt! Det är så jävla äckligt att jag spyr asså euw , det passar värkligen inte tjejer och däremot inte heller killar, men det beror på hur mycket muskler dom har, men detta är så sjukt äckligt , lixom kolla på henne? Hon ser fan ut som en kille ... -.-



Och sen så dissar jag ..........




Asså varför vill man änns sola? Lixom ja dissar Solarium för att man kan få cancer av det , men nu tänker ni säkert " Man kan ju få cancer av allting typ... " Men ja dissar det änddå för att folk solar för mycket , då menar jag övedrivet mycket så att dom blir för bruna lixom mer bruna .. ja ni fattar vad ja menar , så haha ja tycker att man ska vara glad för att man är blek ;p









Jag hissar hårfärgen mörkrött, Jag har planerat att i sommaren ska jag färga mitt hår mörkrött fast jag är inte så säker ..

/ Tahmin




Vad är grejen med att vara avundsjuk?

Nu har jag tänkt lite på ordet " avundsjuk " Asså vad är grejen med det? Okej jag förstår att det finns avundsjuka/svartsjuka överallt om världen! Ingen har någonsin i världen INTE varit avundsjuk. Alla har nån gång i sitt liv varit det. Och det måste man acceptera om någon är avundsjuk på dig och typ härmar din stil eller något annat. Och det är klart att jag har också varit nån gång avundsjuk, och samma sak med att någon härmar, Jag har också gjort de nån gång. Men visst kan det vara jobbigt när någon härmar dig? Man blir ju så arg och samtidigt så tänker man " Oj hon gillar värkligen min stil , så det är därför hon alltid härmar mig " Så om någon härmar dig t.e.x den personen snor dina skämt , eller försöker vara som dig på alla möjliga sätt , eller härmar din stil hela tiden så ska du inte vara arg, va inte arg utan var glad att den personen inte kan vara sig själv utan måste vara som dig. Det är som att den personen är din förebild fast inte vågar erkänna att den är det.



/ Tahmin

Sovmorgon baby!

Hej , är hemma just nu och ska dra hem till Suppa , och så har vi ju sovmorgon som vanligt till 10 över 9, aja ska fixa mig nu och dra nu så vi hörs sen Puss Puss!



/ Tahmin

Bloggar igen bara för att..

Tjohej! Jag bloggar nu igen , det har hänt mycket nu de senaste dagarna och så , men jag var sugen på att blogga nu igen för att jag ser att vi har väldigt många besökare , men det kan hända att jag helt plötsligt inte bloggar igen. Ja sån är jag. Har dushat nu hähähä. Igår var jag hos min kusin så aa. Lakk det är mycket som har hänt i världen runt om kring men jag har ingen lust att skriva allt det hela i bloggen nu, ouuff. Jajajaja , idag så åkte jag och Sara ner till stan och åt på Max sen så gick vi runt och luffade runt i stan och provade på kläder och sminkade oss, Hahaha bästa dagen med Sara! Vi typ skämde ut oss fett mycket när vi provade kläder , vi typ lekte " Sexiga " och typ dansade som två töntar, hahaha och några råkade se oss :o Aja vi gick till Cubus , Gina Tricot , Lindex , H&m , fast vi köpte ingenting. Sen drog vi hem efter allt de roliga , vi gick till våran gård och typ gungade där lite sen så gick vi hemma hos Sara och tittade på film , Jaa det var väl en rolig Söndag :) Annars brukar söndagar vara fuckade.. På Torsdag och Fredag är vi lediga från skolan , yäääy är ni också de? hahahahah.. ska fortsätta chatta med Hanna och Hanna , Hanna connection o.O
Pusspuss!


/ Tahmin


Bloggpaus!

Bloggpaus för mig ! Bloggar igen när jag känner för det..

Tack!

/ Tahmin

Värsta äventyrs tuffaste dag !

Hahaha hej bloggen , Jaa ni läste väl rubriken ? Jo jag och Sara gick ju ut , Och då gick vi först til Bäcklösaskolans gård och var där ett tag men sen drog vi för att det var fett tråkigt där . Dom hade en skit tråkig gård, men vi promenerade mot Valsätra . Vi tänkte först gå till Valsätraskolans gård fast Sara ville inte , för att det var några spelare eller typ några som spelade i fotbollsplanen. Så vi typ satte oss ner i en bänk och snackade om allt möjligt, vi tog också bilder men min fucking cp jävla fitta mobil funkar inte, asså inte direkt funkar men asså det går fucking inte att ladda upp bilderna. Jag tog skiit fina bilder , men ska försöka med min jävla usb kabel om den nu accepterar att jag laddar upp mina fina bilder , bara för att min usb kabel måste vara ful -.- Hähähä. Men hur som helst sen så typ drog vi till en äng eller nått? eller jag vet inte men det var typ en skog där också från ingenstans ? HAAHAHA Men asså vi typ såg en liten " sjö " eller nått asså typ vatten och vi ba omg fett coolt. Så vi typ sprang lite runt och sånt , Sen såg vi att de låg bajs i gräset och så typ råkade vi trampa på de lite sen skrek vi så här fucking mycket och började garva! Lakk dom börja övedriva med oss? Det var fan bajs överallt . Men hur som helst sen så gick vi till en bro eller nått, det var skit fint där lovar. Det var första gången jag såg det ;o Såklart är jag och Sara så knäppa att vi började följa efter vart vattnet gick nere vid bron och så , Så det var värsta äventyren , Hahaa och juste vi joggade också lite HAHAHAHAA , walla ja skojar inte. Vi två har bestämt nu att vi ska jogga och träna och äta nyttigt varje helg ! OUUUFFFFFFFFFF 8) Hejdåå ska gå och packa mina saker till skolan -.- Och sova.




Passar jag i blont hår , isf kommentera ja / nej ?

/ Tahmin

Fixa oss nu !

Heejj Bloggen , Sitter just nu och snackar med Sara och vi ska fixa oss nu och dra ut på de fina vädret och ha typ picknik eller nått? Men först måste jag platta mitt hår och byta kläder och sånt ni vet ,Heejdåå nu ska vi tagga ut snart.


Bilder komm sen..Kanske

/ Tahmin

Hos Saras place

Hääj alla bajskorvar, hähähähä :3 Är hos Sara , hon ringde mig för att hon hade tråkigt hemma så aa nu är jag hemma hos henne vi har chips och godis här och ska typ ladda ner någon film , Och sen kanske vi ska gå ut på de fina vädret ! Det är skit soligt ute så aa, Vi kanske videobloggar sen.. Vem vet ? o.O


hEJDÅÅÅÅÅÅÅ



HAHAHAHHAAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA DET ÄR SARA OMG HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHA KAN INTE ANDAS MEEEER OMG BEHÖVER LUFT ! ME NAJA BJUDER VÄRKLIGEN PÅ SARA, MEN WALLA HO NSER INTE UT SÅ PÅ RIKTIGT MEN DET HÄR ÄR DRIVBILD

trött som en åsna

Hej! Hej! Sara gick hem typ klockan tio , vi garvade och snackade och åt kvällmat och så , sen så typ tränade vi att dansa en dans, Men jaa ni vet. Jag är skit trött nu så jag kommer somna när som helst, jag känner mig fruktansvärt sällskapsjuk, Ouff jag vill göra något kul. Hela dagen idag har jag varit deprimerad :/ Aja godnatt så länge nu då ! Fan asså vill ha sommarloooooooov :'(

/ Tahmin

Med Sara

Hej bloggen , hela dagen hade jag skiiiit tråkigt , så ja pallade ingenting och så. Men jag ringde sen Sara och hon kom hit nu , hon var på stan men nu är hon hemma hos mig vi kanske ska ha en mobbad " Tjejkväll " hahha. Okej men nu ska vi typ dansa eller nått ? Vi är ensamma hemma :/



/ Tahmin

Råkade somna..

Haha hej bloggen! Jo jag bloggade inte sådär jätte mycket igår , det är för att jag råkade somna , sov typ klockan 10 ouff , hahha. men aja Godmorgon! Sitter just nu i vardagsrummet med kuddar och halvsover lite och kollar på en barn film venne vad den heter men den är på kanal 5. Tuggar på tuddgummi haha mycket info men hur som helst , har i alla fall laddat ner en film som heter " Camp rock 2 " har inte sett den :/ Har bara sett ettan.. Aja ska i alla fall vara barnvakt nu hejdåå bloggar senare i kväll kanske!

/ Tahmin

Your head, my gun, click clack BOM bitch

Hääääjjj Bloggäään? Ouff lakk jag har munsår just nu fucking ,det är såhär jävla jobbigt har också lite huvudvärd.. Men ouffff Ladies and Gentleman ( stavning ) det ääääär äntligen heelg nuu Ouffff! Såå skönt , Och förlåt för att jag inte bloggade igår och gjorde en såhära " test " bara HAHHAHAHA! Lakk jag orkade inte blogga igår :) och jag hann inte heller så mycket. Aja jag gjorde typ ingenting igår efter skolan , men nu ska jag berätta om dagen idag i alla fall! Jo när jag gick till skolan idag så var jag fett forever alone , Afrin och Suppa var inte där på spanskan , men dom kom till Kemin fast dom var sena.. Men aja efter skuulään så gick jag och Afrin , Suppa hem till Suppa vi typ planerade att öva på våran låt men vi pallade inte så vi typ låg i golvet i Suppas rum och typ tränade och hade gympa? HAAHAHHA asså ni skulle bara ha sett oss, riktiii händi! Men sen så typ plockade Suppa upp sina kläder som hon aldrig brukade andvända och så, och hon frågade mig och Afrin om vi ville ha . Och jag och Afrin blev typ fett hyper och galen och började bråka o skrika om vilken som skulle ha kläderna och blabla ni vet , tjejbråk. HÄHÄHÄ
Men hur som helst asså hahaha vi tog Suppas kläder som om det var " Second Hand " Men jag fick i alla fall med mig två linnen , en skit fin tröja , och en blus eller nått ja vet inte med den var skit söt. Och sen vita leggings. Ouff det var allt jaa efter det så typ gick jag och Afrin hem, SHUU BRUSH! HASTALA LUEGO HEJDÅ !




orkar inte ta nya bilder...


/ Tahmin

En random sak ja vet inte vad

Träflik
/ Tahmin

Teeeeeeest okok ?

Hahaa eeeeeeeeeh fett konstig rubrik men skit i 8)


Vilken svordom använder du mest? - Jaadu, typ Fucking,jävla,fyfan, och blabla fast mest " jävla "
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?- Jag brukar inte ha någon väckarklocka.
Var köper du dina matvaror ifrån? -Willys och ica.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?- Beror på om jag är ful eller fin då..
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?- Iphone , Kläder , Skor , allt som jag vill ha.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?- Ja tror de o.O om jag minns rätt..
När var senast någon stötte på dig?- lakk vadå " stötte" man börja misstolka frågan....
Vad åt du till middag senast?-  En äcklig fucking soppa ush ! -.-
Kan du vissla?- HAHAHAH, aa ;)
Tittade du på tecknat när du var liten?- Såklart , vem skulle inte..
Äger du några popband t-shirts?- Nää
När flög du senast? Och vart ? -  Förr förra året 2010, åkte till England då, ni vet London ?
Pratar du några andra språk? - Yeep andra dialekter också ;)
Har du gråtit offentligt?-  Aaa
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? - Nej , gud vad läskigt!
Vad har du med dig in på bion?- Godis , mobil och vad annars ? o.O
Vad har du för väder? - Nu är de typ lite tråkigt väder, men på dagen så var det soligt!
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? -HAHAHHAHA eeeeh jag går fortfarande i skolan HAHA :D
När sov du senast på golvet? Det var nog länge sen :/
Vilken är din favorit drink?- Coca-cola:p
Gillar du din boendesituation? - Trääfliikkk , men aa :)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? - Ouuff , ja sover ju ganska sent asså det är sån jag är men om jag ska " fungera " Så måste jag sova i 12 timmar
Är dina dagar fullbokade och stressiga? - Fyyfaan , jaaaa lakk ja stressar mig 24/ 7 i skolan och överallt kan aldrig bli lugn , så därför får jag alltid fan " adhd attacker" haha skoja men ouuff!
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?- Jaa :(
Hur gammal blir du nästa födelsedag?- Jag blir 15 år :o
Tror du på liv på andra planeter? -Jag vet inte , har aldrig sett det så kanske .. Kanske inte.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?- Jag säger " Omg, jag kan ingenting , men jag måste kunna det här ! " tyyyyp ?!?
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? jAA! :) fett coolt, fast farligt :/
Tycker du om att krama folk?- Jaa såklart ! :)
Äger du en digitalkamera? - Nope!
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? - Typ Shay Mitchell, asså ni vet hon i Pretty Little liars hon som heter " Emily "
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? - Jaaa, absolut. Det stör mig sjuk mycket!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? - Ibland :s
Är du mörkrädd? - Haha nej absolut inte !
Tre saker du alltid har med dig? Smink , Spegel , Väska


/ Tahmin

Yey!

Jag vet inte vad jag skrev för rubrik?
okok men Tahmin har ju redan berättat om idag typ så jag ska nog blogga om något annat :)
haha ska ladda upp lite random bilder på random grejer !

576744_424082797603754_347415721937129_1679424_1660883473_n_large
Tumblr_m2qsu3fg1n1r7769mo1_500_large
419718_357327360974483_166880013352553_1070403_2086695061_n_large
Tumblr_lxhvur1bgu1r7769mo1_500_large

allt jag upplevt/kännt dom senaste månaderna..

- Afrin ♥

Dagens låt !

Har aldrig gillat Justin Bieber, men just denna låten är så bra! den fastnar.

/ Tahmin

Gammal outfit !

Solglasögon- Åhlens
Skinnjacka- Atmosphere ( i london )
Spetslinne- Gina Tricot
Jeans- Lindex
/ Tahmin

Humör-Svängning:s

Jaa.. som ni såg på min förra inlägg, asså fick bara damp på några var så jävla fucking arga på dom , fucking snorungar, men hur som helst mår mycket bättre nu i alla fall , är glad nu ! :) Asså jaa. Som ni vet så brukar jag bli lätt sur kanske för bara en liten sak och så .. Jag blir lätt grinig om någon förstår min frisör när jag har hållit på och fixat den i tusen år , eller om någon typ smutsar ner mina skor eller jeans , asså dom som gör sånt asså det är faktiskt så jävla omoget , så fucking omoget -.-'  Men hur som helst var på skolan idag , och såklart kom jag försent till träslöjden. Men i alla fall efter skolan så gick jag och Afrin , Suppa hem till Suppa, vi typ provade att göra cover på en låt från Selena Gomez " Who Says " Men haha , det gick lite dåligt.. men vi måste träna lite mer . Men sen så ändrade vi lite och valde Molly Sandens Låt " Why i am Crying " Hoppas det blir bra med den låten :o Aja efter att vi har sjungit och skrikit som galningar så gick jag och Afrin. Vi tog bussen till Gottsunda Skolan och hade hemspråk och vi kom försent dit.. Men sen efter det så gick jag och Afrin in till Gottsunda Centrum och kollade lite på Lindex och så , Och gissa vem vi såg? Jo vår fiende..asså en bitch som vi bråkade med förut , hon kollade skit snett på oss men aja skit i henne, hon är i alla fall en fitta. Och efter att vi såg på Lindex så gick vi till en sko-butik och kollade på höga klackskor! Men sen så gick vi till busshållplatsen och jag och Afrin satt där och vi väntade på hennes buss. Och vi snackade och garvade och började skrika till massa random peoples som vi kände HAHAHA , Men hejdåå! Ska titta på tv nu och sen dusha tror ja.



/ Tahmin

Outfit of today

Jacka- Stadium
Tröja- H&m
Jeans- Kappahl
Väska- Lindex
Bälte- Gina Tricot
/ Tahmin

Att folk inte egentligen bryr sig om att hur jag mår ibland..

Är inte på så bra humör just nu MITT LIV SUGER ! är i skolan nu , och jag mår itne så bra är inte på topphumör just nu .. Jag orkar inte att folk ger mig massa bitch blickar hit o dit och att dom måste lägga sig i och starta problem . Som dom har INGENTING MED ATT GÖRA ! Fuck asså fuck alla människor. Ska det gå sådär hela tiden utan att folk enns märker hur jag mår. Och hur jag känner

/ Tahmin

hahahahhahha sant!

Hahaha , äkta mig ! :*

/ Tahmin

Godmorgööön!

Heej bloggen ! och godmorgon hihi. Hur mår ni då? jag mår i alla fall helt ok. Vet inte vad jag ska göra idag , det är skiit soligt ute idag värsta sommaren . Nu håller faktiskt sommaren att börja komma fram 8) Ouff jag somnade igår i min säng skit tidigt, haha jag var blev jätte trött så jag somnade typ klockan halv 11 annars så brukar jag sova klockan 1 eller 2 :) Men hur som helst är hemma nu ensam , heeelt forever alone medans alla andra är nu ute vid det sköna fina vädret ! vill också uuuuut. Jag skulle egentligen till till någon tivoli i Gränby , det var sista dagen idag dom skulle ha kvar tivolin ååhoo :( Men jag fick inte gå dit.. skulle dit med Afrin. Och jag vet inte om jag ska hem till Afrin idag , för vi hade ju bestämt igår att vi skulle typ till Gipen och grilla och så? men jag pallar värkligen inte.. Oufff hejdåå vi får se vad ja gör idag , och fuck ! det är fucking skola imorgon , fuuuuuuuckkkkkkkkkk!



Uff bjuder värkligen på den bilden .. -.-


/ Tahmin

RSS 2.0